![]() |
Balili haftaya Trabzon deplasmanında Yok
Sivasspor’da forvet oyuncusu Balili Trabzonspor karşılaşmasında sarı kart cezalısı olduğundan takımdaki yerini almayacak.
Balili üç sarı kart sınırında çıktıgı Beşiktaş karşılaşmasında gördügü sarı kartın ardından Trabzonspor müsabakasında cezalı duruma düştü. |
--->: Mehmet Yıldız ve Balili haftaya Trabzon deplasmanında Yok
[B]TS maci zor gececek
eksiklerimiz cok, balilinin cezali olmasi bizim icin dahada zor umarim yerini iyi doldurur bülent hoca[/B] |
BALİLİ YOKSA, TRABZONSPOR MAÇINDAN PUAN ALMAK HAYAL GÖRÜNÜYOR. DHA SONRAKİ G.SARAY, ANK.GÜCÜ VE ERCİYES SPOR MAÇLARINDAN PUAN ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ?
. |
g.saraydan almamız çok zor ama ankgücünden ve erciyesden 6 puan alıcağımıza inanıyorum ...bide trabzon maçı çok zor olucak bülent uygun kimi koymaya düşünüyo forvete acaba?
|
-->: Mehmet Yıldız ve Balili haftaya Trabzon deplasmanında Yok
umudumuzu yitirmeyelim sivasspor iki futbolcu üzerine kurulmadıya
yedekteki diğer forvet oyuncularına gün doğdu cıkar mücadelerini layıkıyla yaparlar kendilerini ispat ederler nede olsa transifer dönemi |
arkadaşlar ne düşünüyorsunuzki forvette çetkov oynar yanında kim oynar bilmiyorum ama ya paf takımdaki forvet oyunculardan birini alacaktır ya da sivassporun orta sahada oynayan oyunculardan birini koyacaktır diye düşünüyorum.Ayrıca çetkov artık ts maçında çok iyi oynasada formayı kapsa diyecem ama hala kapamıyor.İnşallah çetkov iyi oynarda ts maçını alırız.Çünkü yenmemiz gerekecek uefaya çıkmak istiyorsak yenmemiz şart...Saygılarımla....
|
[QUOTE=mehmetcik58;214092]arkadaşlar ne düşünüyorsunuzki forvette çetkov oynar yanında kim oynar bilmiyorum ama ya paf takımdaki forvet oyunculardan birini alacaktır ya da sivassporun orta sahada oynayan oyunculardan birini koyacaktır diye düşünüyorum.Ayrıca çetkov artık ts maçında çok iyi oynasada formayı kapsa diyecem ama hala kapamıyor.İnşallah çetkov iyi oynarda ts maçını alırız.Çünkü yenmemiz gerekecek uefaya çıkmak istiyorsak yenmemiz şart...Saygılarımla....[/QUOTE]
NE UEFA'SI KARDEŞ.... UEFA UÇALI AYLAR OLDU. BİZ İLK 6'DA BİTİRELİM YETER. İNTERTOTO KUPASINA BİLE KATILAMIYORUZ.... CVETKOV'U TEK FORVET OYNATIR, SOLDAN GÖKHAN BOZKAYA, SAĞDAN DA GÜRHAN İLE TAKVİYE EDER, BU KADAR BASİT... ORTA SAHA SAĞLAM OLSUN YETER. |
BALILININ OLMAMASINI EKSI OLARAK GÖRMÜYORUM:INSALLAH BU MACI ALICAZ
|
-->: Mehmet Yıldız ve Balili haftaya Trabzon deplasmanında Yok
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"][I][B]Uefada bizim icin hayal oldu en azindan yedek forvetleri görme imkanimiz olacak kendilerini kanitlamanin zamani geldi .Trabzonspo rmacinda cikin Aslanlar gibi oynayin ve bu takima yararli oldugunuzu teknik kadroya ve Taraftara gösterin. Her yedek futbolcunun bu oynayacagi mac hayatin maci olmali böyle bir sans daha bulamazsiniz, oyna ve kendini kanitla o mevkide sizlerinde rahatlikla oynayacaginizi görelim... [/B][/I][/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
BEN AYNI FIKIRDE DEGILIM CVETKOV ATAR DURAN TOPTAN ATARIZ BENCE TRABZON MACINDA ARTIK KAZANICAZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:09. |