![]() |
SIRA MEHMET YILDIZ´DA
[IMG]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/13857mehmetyildiz.jpg[/IMG]
Galatasaray yönetimi, Sivaspor’un başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin’den sonra golcüsü Mehmet Yıldız’ı da renklerine bağlamak için formül arıyor. <!--StartFragment --> G.Saray’ın bu transfer için Hasan Kabze+1 milyon dolar ve Aydın Yılmaz’ı kiralık olarak teklifte bulanacağı iddia edildi. Bu transfer içinde Servet Çetin’in pazarlıklarda köprü vazifesi yaptığı öğrenildi. Teknik direktör Erik Gerets’in alınmasını isteği futbolcuların başında gelen Mehmet Yıldız’ın transferi biraz da gelecek yıl takımdan ayrılmayı düşünen Hakan Şükür’e bağlı. Attığı gollerin dışında güçlü fiziği ve kıvraklığı ile dikkat çeken Mehmet’in alınmasını başkan yardımcısı Adnan Polat’ın da çok isteği öğrenildi. |
--->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA
sivas mehmet yildiz i satarsa cok buyuk yanlis yapmis olir hasan zaten iyi bir fulbolcu degil olsa gs onu degismez sakin balili , ve mehmet i satmayin
|
Galatarayda Mehmet YILDIZ oynuyamaz yazık eder kendısine... Cünkü Necati ATEŞ VE Ümit KARAN seneye gs de kalacak Hakan ŞÜKÜR ise belli değil ve kiralık giden şuan Kayserisporda oynuyan Özgürcan ve Hasan Kabzeyide eklersek Mehmet yıldız ın durumu zor görünüyor... Oyüzden bole asılsız haberlere inanmak gerekir....
[COLOR="Orange"] Ama gönül isterki cıksın şakır şakır oynasın bizleri gururlandırsın ama gs de cok zor...[/COLOR] |
-->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA
[B]Mehmet Yıldız-Balli iyi bir ikili oldu,bu ikiliyi bozmamakta fayda var.Mehmet'in
Galatasaray da forma şansı bulmasıda zor olabilir.[/B] |
-->: SIRA MEHMET YILDIZ´DA
çok yazık olur eğer giderse bence bu kadromuza çok iyi takviyeler yapıp daha yukarılara oynamalıyız..
|
[B]Gs nin gücü yetmez Memeti almaya![/B]
[CENTER][url]www.*******************[/url][/CENTER] |
Ben Galatasarayin 1 milyon + hasan kabzeyi vereceklerine pek inanmiyorum. Hayirlisi neyse o olsun.
|
Bence mehmet yıldızı versinler. 1. miyon dolar iyi. . aydını ve caruscayı da versinler. yada imutotıomoyu. çünkü ortasahada trabzonspor maçında çok belli oldu. ön libero yok. imutoto da bu mevkiye cuk diye oturur.trabzon maçında fdikkat ettinizmi adamalr hep defansı ortasahadan yakaladılar.
|
hasan kabze çok iyi bir forvet bizede çok katkısı olacağını düşünüyorum ama mehmeti değil hasan kabze ümit karanı verseler değişmememiz gerek.. baliliyle muhteşem bi ikili oldular bu düzen bozulmamalı..
|
mehmet yıldız çok iyi ama eğer bu teklif doğruysa süper bi teklif bence hiç beklemesinler burda objektif olmak gerekir mehmet çok iyi ama hasan daha iyi gs de forma şansı bulduğu zaman iyi işler yapıyor her iki ayağınıda çok iyi kullanan yırtıcı bir santrıfor ayrıyetende kulübün kasasına 1 milyon dolar para girecek ama teklifin doğru olduğuna pek inanmıyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:56. |