![]() |
M.Odyakmaz Lig Tv Röportaji
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Trebuchet MS"]Bu Röpartaji Site habercileri Acarlar diye bekledim konuyu sitede bügünde göremeyince sizlerle paylasmak istedim .Dün Baskan Mecnun Odyakmaza bir kac soru yönetildi .Uefa hedeflerinde Sivasspor nicin Basarili olamadi .?? Gelecek sezon icin Sivassporun Hedefi ?? Gelecek sezonun Transfer calismalari hakkinda sorular yönetildi ...Baskan Hedefimiz Bu sezon uefa idi malesef Tecrübe eksikliginden hedefemize ulasamadik ve bu stresi takim olarak kaldiramadik .Insallah ileriki senelerde Sivasspor mutlaka Uefa kupasina katilacak ve Sivasa bir Avrupa takimi uefa kupasi oynamak icin gelecek ve,.Sivassporun 1.ci lige cikmasindan dolayi Sivasa bir canlilik geldi... .Gelecek sezon icin alinacak futbolculari Arkadaslarimiz Avrupada tarama yapiyor gelecek sezona cok iyi baslamak istiyoruz dedi .Arti Yilmaz vural Sivassporun öyle bir Taraftar potansiyeli varki Allah her takima böyle taraftar nasib etsin dedi [/FONT][/COLOR][/I][/B]
|
-->: M.Odyakmaz Lig Tv Röpartaji
başkanım yine çok guzel konuşmuşsunuz bu arada yılmaz vural ada tşk. yiğidoları ovdüğü için eeee 5.000.000 az değil nede olsa
|
--->: M.Odyakmaz Lig Tv Röpartaji
helal olsun başkanıma.. y.vuralada tşk...
|
-->: M.Odyakmaz Lig Tv Röpartaji
mecnun başkanımız allahın izniyle sivassporumuzu UEFA ya cıkarmak için bütün imkanları seferber edecektir ben buna cani gönülden inanıyorum iyiyki varsın mecnun başkan ayrıca türkiyenin değerli spor adamlarından yılmaz vural kardeşimede teşekkür ederim
|
mecnun baskan yıne guzel konusmus tsk ler yılmaz vural
|
başkanımıza ve yılmaz vueal a canı gönülden teşekkürler
|
baskanimiza ve yilmaz vurala denkeschön dileklerimi iletiyorum...............
|
başkanımıza sağol diyor onun bu çabalarından dolayı kutluyorum
|
HEY GİDİ BAŞKAN HEY YİNE KONUŞMUŞ TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM...!
YILMAZ VURALADA TEŞEKKÜRLER... |
konuştuüğundan anlaşılırsa başkanımız yeni transferler var yolda
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:22. |