![]() |
Anneler Günü
Dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk, doğumdan bir gün önce Allah ile görüsür. Bebek:
- Allah'ım dünyaya gideceğim ama ben orada ne yapacağımı bilmiyorum. - [B]Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek[/B]. - Allah'ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kuracağım. - [B]Senin icin yarattığım melek, sana sabırla onların dilini öğretecektir[/B]. - Allah'ım dünyada duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum. - [B]Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır merak etme.[/B] - Allah'ım sana tekrar nasıl döneceğim? - [B]Senin icin yarattığım melek, bana nasıl donecegini sana anlatacaktır.[/B] Derken Melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Allah'ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar. - Allah'ım benim için yarattığın melek, peki adı ne onun? - [B]Adının önemi yok ama sen ona [/B][COLOR="Red"][B]ANNE[/B][/COLOR] [B]diyeceksin[/B].. |
-->: Anneler Günü
tüm annelerimizin anneler gününü kutlar ellerinden öperim.
CENNET ANALARIN AYAKLARININ ALTINDADIR. |
--->: Anneler Günü
tüm annelerin ünü kutlu olsun herkez mübarek kılınsın
|
TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.ELERINDEN OPERİM;)
|
Annemi 2006 yılının Ocak ayında kaybetmiştim.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Onu hergün daha fazla özlüyorum.
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]BüTüN ANNElerin ANNEler GÜNÜ KuTLu OLsuN
[img]http://www.sevgidenizi.com/anneler_gunu/images/anneler005.jpg[/img][img]http://img51.imageshack.us/img51/8584/0annem02nh1cu.gif[/img][/COLOR][/CENTER][/B] |
[B][COLOR="Blue"]Tüm dunyadaki Annelerin ,Anneler gününü kutlar saglikli mutlu yasamlar dilerim.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
bütün annlerin annler günü kutlu olsun.
|
Tüm Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun.
|
tüm annelerimizin bu güzel gününü kutlarım...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:03. |