![]() |
GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ.
[url]http://www.internethaber.com/images/news/22086.jpg[/url]
Teknik Direktörü Bülent Uygun iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, ''Kısıtlı bir bütçeyle, imkanlarla, verilen kısıtlı desteklerle bile güzel işler yapabileceğimizi gösterdik'' dedi. Bugün tesis anlamında belki de ilk 5'e girmiş takımlarından biri olduklarını ifade eden Uygun, ''Bu sene Sivasspor, alttan ikinci sıradan gelerek bu başarıyı yakalaması nedeniyle bana göre şampiyon olmuştur. Bu sezon için baktığımızda 5. büyüklüğü hak etmiş bir takım olarak görüyorum. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu. Uygun, futbolcuları Mehmet Yıldız'ın Galatasaray'a transferi konusundaki haberlerle ilgili soru üzerine, Sivasspor'un menfaatine olacak her transfere olumlu bakacaklarını kaydetti. Şu ana kadar Mehmet Yıldız ve diğer futbolcularıyla ilgili kendilerine resmi bir teklif gelmediğini anlatan Uygun, teklif geldiği zaman bu konuyu değerlendireceklerini söyledi.<!-- / message --><!-- sig --> |
--->: GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ.
[QUOTE=SivasSpor.Com;216214]Teknik Direktörü Bülent Uygun iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, ''Kısıtlı bir bütçeyle, imkanlarla, verilen kısıtlı desteklerle bile güzel işler yapabileceğimizi gösterdik'' dedi.
Bugün tesis anlamında belki de ilk 5'e girmiş takımlarından biri olduklarını ifade eden Uygun, ''Bu sene Sivasspor, alttan ikinci sıradan gelerek bu başarıyı yakalaması nedeniyle bana göre şampiyon olmuştur. Bu sezon için baktığımızda 5. büyüklüğü hak etmiş bir takım olarak görüyorum. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu. Uygun, futbolcuları Mehmet Yıldız'ın Galatasaray'a transferi konusundaki haberlerle ilgili soru üzerine, Sivasspor'un menfaatine olacak her transfere olumlu bakacaklarını kaydetti. Şu ana kadar Mehmet Yıldız ve diğer futbolcularıyla ilgili kendilerine resmi bir teklif gelmediğini anlatan Uygun, teklif geldiği zaman bu konuyu değerlendireceklerini söyledi.<!-- / message --><!-- sig -->[/QUOTE] BENDE BULENT HOCAMIZA KATILIYORUM.VE GELECEK ALLAH IN İZİNİYLE GELECEK SENE BASARILI OLACAGIMIZA INANIYORUM..;) ;) ;) |
takımın isklet oyuncularını satmak takıma agır hasara neden olur yenı gelen oyuncuların takıma alışma süresi daha sonra şehre uyuşmaları baya zman alır ve bu durumda istenmeyen olaylara neden olabilir aman dikkat...
|
-->: GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ.
[B]Bülent hoca çok haklı kısıtlı imkanlarla ve 1.lig tecrübemiz az olmasına rağmen iyi
bir takım görüntüsü sergiledik tabii daha iyi de olabilrdik ancak bu yıl böyle geçti hayırlısı olsun,önümüzdeki yıllarda daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum...[/B] |
sivasspor bizim için her zman şampiyondur ama biz sivasımızı daha iyi erlerde görmek isteriz serveti sattınız bari onun kadar iyi bi defans alın
|
-->: GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZ.
sivasspor sen bizim gönlümüzün gercek şampiyonusun seninle gurur duyuyorum
|
`` GÖNLÜMÜZDE HER YERDE ŞAMPİYON [B]SİVASSPORR
FAZLA SÖZE GEREK YOK[/B] |
[B]henüz ikinci senemiz olmasina ragmen
ve elimizdeki kisitli imkanlarla güzel basarilar elde etmis bir takimiz yeri geldi cok güzel galipler elde ettk yeri geldi staddan hüzünlü ayrildik ama sergiledigi basarilarla SivasSpor gönüllerin Sampiyonu oldu önümüzdeki sezon insallah daha iyi yerlerde olacagiz[/B] |
ZAMANI GELDİ BÜTÜN TÜRKİYE SİVASIMIZDAN BAHSETTİ OYNADIĞIMIZ OYUNDAN BAHSETTİ LİGE RENK KATTIĞIMIZI SÖYLEDİLER GERÇEKTENDE LİGE RENK KATAN BİR KAÇ TAKIMDAN BİRİYİZ. HEDEFİMİZ BİR DAHA Kİ SENEYE ÜST SIRALAR OLMALI VE FUTBOLUMUZLA BU KEZ AVRUPAYI SALLAMLIYIZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:08. |