![]() |
İSTİKRAR ABİDESİ M.YILDIZ
Ankara Tigemspor’dan Sivasspor’a gelen ve zaman zaman kiralık olarak başka takımlara gittikten sonra tekrar yuvaya dönen Mehmet Yıldız Sivasspor formasıyla müthiş maçlar oynuyor.
Sık sık büyük takımların gündemine gelen, ancak o takımlara gitmeden önce Milli takım formasını giymeyi başaran Mehmet Yıldız, son oynadığı Galatasaray maçında da herkesi kendine hayran bıraktı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray takımları milyon dolarlar vererek yurt dışından futbolcu getirmesine rağmen, Sivasspor’lu Mehmet Yıldız kadar takımına fayda sağlamazken Mehmet Yıldız’ın son oynanan Galatasaray maçında sergilediği futbolu görenler “Fenerbahçe golcü diye milyon dolarlar verip Deivid’i getirdi, Mehmet Yıldız kaç Deivid eder” demekten kendilerini alamadılar. Sivasspor’un adeta istikrar abidesi de olan Mehmet Yıldız kendisine hiç bir kulüpten resmi teklif gelmediğini söyledi. Büyük kulüplerden teklif geldiği takdirde Sivasspor’unda menfaatleri doğrultusunda anlaşmak istediğini, ancak başka bir Anadolu takımına kesinlikle gitmeyeceğini söyledi. Kendisini Milli takıma kadar yükselten kulübün Sivasspor olduğunun altını çizen Yıldız “Her futbolcu gibi ben de üç büyük takımdan birisinde oynamak isterim. Ancak eğer bu üç kulüpten birisi olmazsa kesinlikle Sivasspor’dan ayrılmak istemem. Çünkü beni Mehmet Yıldız yapan, Milli takıma yükselten Sivasspor’dur” şeklinde konuştu. |
İSTİKRAR ABİDESİ M.YILDIZ
vallla deivid de futbolcuysa ben de messi yim :P
mehmet yıldız 3 büyük takımalrda cok ii oynar bence gitmemeli ,forma şansı bulamz onun için kötü olur |
--->: İSTİKRAR ABİDESİ M.YILDIZ
[QUOTE=SivasSpor.Com;216379]Ankara Tigemspor’dan Sivasspor’a gelen ve zaman zaman kiralık olarak başka takımlara gittikten sonra tekrar yuvaya dönen Mehmet Yıldız Sivasspor formasıyla müthiş maçlar oynuyor.
Sık sık büyük takımların gündemine gelen, ancak o takımlara gitmeden önce Milli takım formasını giymeyi başaran Mehmet Yıldız, son oynadığı Galatasaray maçında da herkesi kendine hayran bıraktı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray takımları milyon dolarlar vererek yurt dışından futbolcu getirmesine rağmen, Sivasspor’lu Mehmet Yıldız kadar takımına fayda sağlamazken Mehmet Yıldız’ın son oynanan Galatasaray maçında sergilediği futbolu görenler “Fenerbahçe golcü diye milyon dolarlar verip Deivid’i getirdi, Mehmet Yıldız kaç Deivid eder” demekten kendilerini alamadılar. Sivasspor’un adeta istikrar abidesi de olan Mehmet Yıldız kendisine hiç bir kulüpten resmi teklif gelmediğini söyledi. Büyük kulüplerden teklif geldiği takdirde Sivasspor’unda menfaatleri doğrultusunda anlaşmak istediğini, ancak başka bir Anadolu takımına kesinlikle gitmeyeceğini söyledi. Kendisini Milli takıma kadar yükselten kulübün Sivasspor olduğunun altını çizen Yıldız “Her futbolcu gibi ben de üç büyük takımdan birisinde oynamak isterim. Ancak eğer bu üç kulüpten birisi olmazsa kesinlikle Sivasspor’dan ayrılmak istemem. Çünkü beni Mehmet Yıldız yapan, Milli takıma yükselten Sivasspor’dur” şeklinde konuştu.[/QUOTE] HELAL OLSUN MEHMET YILDIZ SANADA BU YAKISIR SİVASSPORUN SANA IHTIYACI VAR.BASKA TAKIMLARA GIDERSEN HEM BIZE HEMDE KENDINE YAZIK OLUR.;) |
geldiği ilk sene cumhuriyet kupasında oynamıştı her kes kafayı öne eğip koşuyo başka bi şey yok diyodu ama o yılmadı çalıştı içimizden biri oldu sivaslı oldu rahim zaferin sakaryada oynarken yok böyle bi adam 90 dk bizi defanstan çıkarmadı dediği türk futbolunun tam zamanında keşfettiği adam oldu
belkide mehmeti ingiltere veya almanyada izleyeceğiz gollere devam et bizleri mutlu et helal olsun sana vieri mehmet |
[COLOR="Blue"]daha güzel konumlarda olur inşallah[/COLOR]
|
-->: İSTİKRAR ABİDESİ M.YILDIZ
Mehmet Yıldız güçlü fiziği,mücadeleci yapısı ile bu yıl takımımıza çok faydalı
oldu,umarım takıma hizmet etmeye devam eder. İstanbul takımlarında çok faydalı olabileceğine inanmıyorum,İstanbul adeta bir futbolcu değirmeni gibi çalışıyor. |
Her ne kadar herkes "Vierri Mehmet" desede, ben onu hep tipiyle, futboluyla, fiziki yapısı ile İngiliz futbolcu "Rooney'e" benzetiyorum.
Hatta bir zamanlar "VE...ANDERSON GİTTİ !!" forum başlığı altında 18.01.2007 tarihinde bir tartışma yaşamıştık. Oradan küçük bir alıntı yapayım.. .. --->: VE... ANDERSON GİTTİ !! ________________________________________ Alıntı: CoşkunÖren´isimli üyeden Alıntı iyi topçu santos rizede ses getirir ve üm Türkiye adını duyacaktır... ona başarılar. Sivas spora verdiği hizmetlerinden dolayı taraftar olarak teşekkür ederim.. YOLUN AÇIK OLSUN efendi insan... ''UCUZ GİTTİ YA NEYSE'' ---------------------------------------------------------------- SÖZÜM YALNIZ SANA DEĞİL, TÜM SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERE... BU KADAR AJİTASYON YAPMAYIN ARTIK, ÇOK ÇOK İYİ BİR FUTBOLCUYU SATMADIK BİZ.. VE İNANIN BİZ ONU ARAMAYACAĞIZ, ODA DEDİĞİNİZ GİBİ BAŞARILI OLAMAYACAK. BUNU ZAMAN GÖSTERECEK VE BU SAYFAYI YIL SONUNDA HEP BERABER OKUYACAĞIZ KİM HAKLI KİM HAKSIZ ÇIKACAK GÖRECEĞİZ. BİR FUTBOLCUYA ÜZÜLMEYELİM, GERİDE KALAN 20 FUTBOLCUMUZA VE KULÜBE SAHİP ÇIKALIM. ŞİMDİ BİRLİK ZAMANIDIR. --------------------------------------------------------------- Diye yazmıştım ve Mehmet Yıldız'ın çok daha futbolcu olduğunu iddia etmiştim. Gerçekler işte daha açık ortada. Duyurulur. . |
``MEHMET YILDIZ SEN BİZİM GÖZDEMİZSİNNNNNNNNN
|
inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz mehmetimiz mükemmel oyununu her yerde gösteriri.seni seviyoruz vieri mehmet yıldız..
|
Mehmet yıldız türkiyede ender forvetlerden hatta en iyisi demek daha doğru olur istanbul takımları transifer etmek için yarışacaklardır bunun sebebi mehmet yıldızın her mac istikrarlı oluşundan kaynaklanıyor boş ver boboyu, nobreyi,deviti,kezbanı,ümiti necatiyi,bizim yıldızımız hepsinden üstün seninle gurur duyuyorum iyiki varsın mehmet yıldız
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:17. |