SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPOR/Kayseri Erciyesspor maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11254)

PRoFeSSioNaL 20.05.2007 18:28

SİVASSPOR/Kayseri Erciyesspor maçı Tahmin ve Yorumları

[B] Kayseri Erciyes : 1
SİVASSPOR : 2
ßU MAÇI KESİNLİKLE ALMALIYIZ
2-1 DE ALACAĞIZZ[/B]

CÜSSKB-Aynur 20.05.2007 20:12

-->: SİVASSPOR/Kayseri Erciyesspor maçı Tahmin ve Yorumları

Sivasspor 3
K.Erciyesspor 0

kurtay58 20.05.2007 20:20

--->: SİVASSPOR/Kayseri Erciyesspor maçı Tahmin ve Yorumları

Erciyes düşmesin diyordum. Ama evinde bütün rakiplerine puan verdiler.
4-0 alırız maçı. Acıma, acınacak hale düşersin.

besiktas58 20.05.2007 20:26

erciyes düsmesin ya komsu sehir , öbür sene en azindan ucak masrafi yapmayiz bence ondan 0-3 erciyese

sivas maci verir sünkü 2001-2002 de sivas 2 lig b ye düsüyordu kayseri bize 0-3 verdi unutmayalim
elbet birgün isimiz düser demi kayseri ye

ve 2002 ydi sanirim sivas lige cikiyordu rize komsu su sebata maci verdi

kurtay58 20.05.2007 20:33

Maçı versek de ligde kalma ihtimalleri çok zayıf. Lig A da onlara başarılar diliyorum.

altuntas58 20.05.2007 21:22

Sivasspor kimseyle pazarlık etmez sahaya cıkar onuruyla gururuyla topunu oynar bizde şaibeli maclar asla olmaz olmamalıda bunun aksini düşünenleri kınıyorum kim düşerse düşsün bizi hiç ilgilendirmez haydi sivassporum sıra kayseride onlarada bir yiğido ŞAMARI CEK 48 puanla bitirelim şu liği yiğidoya yakışanı yap bence sivasspor kayseri erciyesi yenecektir
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SİVASSPOR 2
[/COLOR][/FONT]K.ERCİYESSPOR 1

KIZILCAN 20.05.2007 21:27

Daha Ankaragücü maçının etkisi geçmeden Erciyes maçının tahmin ve yorumlarını yazmamızı istiyorsunuz.Madem öyle;

SİVASSPOR:2
K.Erciyes :2

musti34 20.05.2007 22:46

bence tabi ki erciyesse maçı vericez.ama karşılğında UEFA kupası haklarını alalım

ceza_tolga_rep 20.05.2007 22:55

ben şahsen bülent hoca'nın erciyes maçına yenilmek için çıkacağını sanmıyorum.çünkü bülent hoca kaliteli futbol ve şikesiz,sabıkasız bir sivasspor yaratmıştır,futbolcuların alın terine ve emeklerine saygı duyan bi hocadır.bana göre erciyes ligden düştü zaten.ama bizim içinde ilk 7 ye girmemeiz gerekir diye düşünüyorum.çünkü ben sezon başından beri ilk 7 ye giren takımların türkcell süper ligde en iyi takımlar olduğunu savunmaktaydım.bence bu maça almak için çıkacaz ama yenilirsekde önemli deil,bence öbür seneye yani uefa hedeflerini düşünmeye başlamalıyız diye düşünüyorum.

bide arkadaşlar size bir soru sorsam;acaba aynı durumda biz olsaydık erciyes maçı bize veririmiydi??

DOCKA 20.05.2007 23:09

bencede son hafta erciyese maçı verebiliriz çünki ligin dibinde çok karmaşık bir durum sözkonusu ne olur ne olmaz ayrıca beşiktaş58 nickli arkadaşında dediği gibi 5 yıl önce kayseri öyle bir jestde bulunmuştu.zor bi ihtimal olsada erciyesin ligde kalması yinede maçı vereceğimizi düşünüyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:41.