![]() |
AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR.
[IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/1977-0752110268bg.jpg[/IMG]
Beşiktaş ilimizde yaz futbol okulu açacak. İlimizdeki futbol potansiyelini daha iyi değerlendirmek için yaz futbol okulu açacak olan Beşiktaş, 10 Haziran’da ilk kurslarına başlayacak. 10 Haziran’da Telekomspor Kulübü Tesisleri’nde yapılacak törenin ardından ilimizdeki faaliyetlerine başlayacak olan Beşiktaş Yaz Futbol kursu 4 ay boyunca sürecek. Sivas’ta yapılacak kurs çalışmalarını, İstanbul’dan gelecek teknik ekipler devamlı takip edecek. Beşiktaş Yaz Futbol kursunda futbolun güzelliklerini öğrenmek isteyenlerin Beşiktaş Yaz Futbol Kursu formu doldurmaları ve kayıt yaptırmaları gerekiyor. yeni ülke |
--->: AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR.
[B][COLOR="Navy"]Hayirli ugurlu olsun.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
-->: AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR.
Profesyönel bir ekip tarafından yönetilen Yaz Futbol Okulunun şehrimiz futboluna
katkısı büyük olur.Keşke Sivasspor da Yaz okulu açabilseydi böylece keşfedilmesi muhtemel yetenekler takımıza hizmet edebilirlerdi... |
bence çok iyi bi uygulama olacağını düşünüyorum.muğla,maramris,malatya,hatay,antep gibi illerdede böle gs,bjk,ve fb, nin yaz okulları senelerdir bulunmakta.ilimizede böle bi uygulamanın gelmesi çok mutluluk verici bi olay bana göre.
|
arkadaşlar bu okula yaş sınırlaması varmıkoşullar neler birdebenim kafama takılan başkanne diyor bu işe....
|
--->: AÇIĞIMIZI BJK KAPATIYOR.
[B]hayirlisi olsun
sehrimizdeki genc yetenekler kendilerini göstermek icin iyi bir firsat olacak yurtdisindan futbolcu aramaktansa, yerli futbolcularimiz böylece daha kolay kesfedilecek bir cok yetenekli türk futbolcularimzin var [/B] |
hayırlısı olur inşallah istanbul daki okullardan çıkardığı kuçuk yıldızları
inşallah sivasımızdan daha iyisini çıkarır |
Çok sevindirici bir haber sivasımızın genc yetenekleri keşfedilip futbol dünyasına atılacaklar daha önceleri kendini gösteremeyen genclere bir fırsat doğdu bütün sivas halkının bu yaz okuluna ilgi göstereceğini tahmin ediyorum ayrıca sivasımıza yaz okulu acarak genclere umut olan BEŞİKTAŞ JİMLASTİK KULÜBÜNE teşekkür ederim ve yine sivasıma bir civi dahi cakarak hizmette bulunan herkesten allah binlerce kez razı olsun her şey sivasspor için
|
Hayirli ugurlu olsun.Insallah yeterince kadar futbolcular cikar memleketimizden
|
[QUOTE=GrP_GARDAŞLAR;217659]arkadaşlar bu okula yaş sınırlaması varmıkoşullar neler birdebenim kafama takılan başkanne diyor bu işe
kardes bn ogun srt izledimde bilgi verdiler spor programında sanırım en büyük 90lılar alıyormus vede ücretliymiş su anda İst. gelden antrenörler TELEKOM spor dakı hocalara egitim felan veriyolarmıs 2007 most impressive screensavers myscreensavers.info |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:25. |