![]() |
SÜPERLİG ´DE SON HAFTA
Turkcell Süper Lig'de 34.hafta maçlarının programı belli oldu. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligin son hafta maçlarının programı şöyle:
25 Mayıs Cuma 20.00 Kayserispor-Beşiktaş (Büyükşehir Belediyesi Atatürk) 20.00 Ankaraspor-Trabzonspor (Yenikent ASAŞ) 20.00 Bursaspor-Galatasaray (Bursa Atatürk) 26 Mayıs Cumartesi 16.30 Konyaspor-Gaziantepspor (Büyükşehir Belediyesi Atatürk) 16.30 Vestel Manisaspor-Denizlispor (Manisa 19 Mayıs) 16.30 Antalyaspor-Gençlerbirliği (Antalya Atatürk) 16.30 Sivasspor-Kayseri Erciyesspor (4 Eylül) 16.30 Sakaryaspor-Çaykur Rizespor (Adapazarı Atatürk) 20.30 Fenerbahçe-Ankaragücü (FB Şükrü Saracoğlu) |
--->: SÜPERLİG ´DE SON HAFTA
[COLOR="Blue"]iyisiyle kötüsüyle bu haftadan sonra ligi bitiriyoruz kayseri erciyesten sonra lig sona eriyo gelecek sezon sivasspor için daha güzel olur inşallah sivassporlu yöneticilere teknik heyete futbolculara vede yiğidolara sonsuz teşekkürlerimi sunarım[/COLOR]
|
-->: SÜPERLİG ´DE SON HAFTA
45 puan hedefi tutturduk ve bu 45 puanı bu hafta erciyes maçında da bozmayacağız gibi geliyor bana:) :) :)
|
geçen sene 42 idi bu sene 45 duyuk takımlar geçen sene aldıkları puanın çok çok altında biz ise giderek yukseliyoruz bu çok guzel inş. bu maçıda alıp hedefi geçeriz
|
Güzel bir sezonu güzel kapatmak istiyoruz. Insallah hedefimizi asariz. Lig Tv macimizi verecek mi bu hafta ?
|
--->: SÜPERLİG ´DE SON HAFTA
EVET SANIRIM BU HAFTA SİVASSPOR - ERCİYESSPOR MAÇI NAKLEN LİG TV'DE YER ALACAK.....
|
Bence bu sezonu kayseri erciyeside yenerek 48 puanla kapatırız önümüzdeki sezon daha iyi yerlerde bitirmek dileklerimle teşekkür ederim SİVASPOR bize bu güzellikleri yaşattığın için seninle gurur duyuyorum hep destek tam destek seni çok seviyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23. |