![]() |
Selamun aleykum yigidolar.... kazancilar petrolde omrunu tuketmis ve suan sivassporun basarisi icin calisan gorunmeyen emekterlardan birisi olan SARI abiye burdan opucukler yolluyorum:) yav abi arada bir gel trt cameralarina gulumsede yuzunu gorelim be valla ozledim seni amma o hergun giydigin beyaz ceketinle cikma milyonlarin karsisina:)..kardesim seni bildim bileli beyaz ceketinle dolasiyorsun sen bizim gururu iftiharimizsin:) Neyse bu siteyi yapan ve bu siteye gelen butun hemserilerime selamlar allah birligimizi ve butunlugumuzu bozmasin sivasa ve sivaslilara selamlar...
|
ßoyle ßir Futßolcu avrupada ßile yok nasıl ßisi ßu maronada hic kalir ßea kimden bahseddigimi tahmın edßiliyormusunuz taßiki.. kaptanımız MOHAMMED ALİ ...................................
|
[quote=Casper58]ßoyle ßir Futßolcu avrupada ßile yok nasıl ßisi ßu maronada hic kalir ßea kimden bahseddigimi tahmın edßiliyormusunuz taßiki.. kaptanımız MOHAMMED ALİ ...................................[/quote]
[b]ne alaka simdi ya :lol: [/b] |
Ne demek ne alaka... Aslında Muhammet Ali Sarı abiymiş... :lol:
|
[quote=eker]Ne demek ne alaka... Aslında Muhammet Ali Sarı abiymiş... :lol:[/quote]
zuhahahahahahahahahahahahhahaha :lol: :lol: :lol: :lol: |
[quote="MeD_Turc"]Selamun aleykum yigidolar.... kazancilar petrolde omrunu tuketmis ve suan sivassporun basarisi icin calisan gorunmeyen emekterlardan birisi olan SARI abiye burdan opucukler yolluyorum:) yav abi arada bir gel trt cameralarina gulumsede yuzunu gorelim be valla ozledim seni amma o hergun giydigin beyaz ceketinle cikma milyonlarin karsisina:)..kardesim seni bildim bileli beyaz ceketinle dolasiyorsun sen bizim gururu iftiharimizsin:) Neyse bu siteyi yapan ve bu siteye gelen butun hemserilerime selamlar allah birligimizi ve butunlugumuzu bozmasin sivasa ve sivaslilara selamlar...[/quote] :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
|
ne diyosunuz kardeşler...açık açık konuşun bizde anlıyalım....
|
KARDESIM... saridan kaptanmi olur be hem sarinin on disleri yok :)
|
aminnnn
heryerde yiğidom var |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:31. |