![]() |
MAÇIN ARDINDAN..
2-1 galip ayrıldıkları Erciyesspor maçının ardından konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yeni sezonda Sivasspor ile birlikte yoluna devam edeceğini söyledi
Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Sivasspor'a 2-1 mağlup olarak, Süper Lig'e veda etti. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, lige veda ettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Maçla ilgili söyleyecek bir şey yok. Ligde kalmayı çok istiyorduk, ancak bunu başaramadık. Yine de huzurluyum. Futbol camiasına ve Kayseri halkına büyük bir heyecan yaşattık. Kısmet böyleymiş" dedi. Takımının başında kalıp kalmayacağına henüz karar veremediğini söyleyen Korkmaz, "Bazı problemlerimiz var. Yöneticilerle ve dostlarımla oturup bunu düşüneceğim. Kararı sonra vereceğim" diye konuştu. Ardından toplantı odasına gelen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Bülent Korkmaz'a sarılarak kendisini teselli etti. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise ligin 13. haftasında göreve geldiğini hatırlatarak, futbolcularının kendisine inancıyla ligi 6. sırada bitirdiklerini söyledi. Realist düşünce ve kararlı futbolla lige renk kattıklarını açıklayan Uygun, "Ancak takımlar düşmeyi haketmiyordu. Umarım Sakaryaspor, Kayseri Erciyesspor ve Antalyaspor, yeni sezonda kendilerini toparlayarak aramıza geri dönerler" dedi. Bülent Uygun, transfer çalışmalarının da sürdüğünü kaydederek, "Servet ve Gürhan, son maçlarına çıktı ve takımdan ayrılıyorlar. Servet'e ve Gürhan'a başarılar diliyorum. Bundan sonra giden ve kalan futbolcularımız olacak. Giden futbolcularımızın yerini dolduracak transferler yapacağız. İnşallah, herkes bize yardımcı olur" şeklinde konuştu. Yeni sezonda Sivasspor'da kalıp kalmayacağının sorulması üzerine ise Uygun, "20-30 yıldır başkanımız Mecnun Otyakmaz ile dostluğumuz devam ediyor. Birçok takımdan teklif geldi. İlhan Cavcav'ın övücü sözlerinden dolayı da teşekkür ediyorum. Takımım kalbi ile oyun oynayan bir karaktere sahip. Yeni sezonda da Sivas'ta kalacağım" ifadelerini kullandı. Ardından toplantıya katılan Sivassporlu Hayrettin, Kayseri Erciyesspor karşısında şaibeden uzak bir futbol oynadıklarını belirterek, ilk yarıda şanssız bir gol yediklerini, ancak ikinci yarıda attıkları gollerle maçtan galip ayrılmayı başardıklarını söyledi. Maçın yıldızlarından Mehmet Yıldız ise, ilk yarıyı 1-0 yenik tamamladıklarını hatırlatarak, "İkinci yarıda soyunma odasına girdiğimizde arkadaşlarımızla tekrar konuştuk. İkinci yarıya gururumuzu kurtarmak için sahaya çıktık. Mutluyuz" dedi. Transfer konusunda ise Mehmet Yıldız, "Bana şu ana kadar gelen net bir teklif yok. Lig yeni bitti ve transfer çalışmaları başladı. İlerleyen günlerde her şey belli olacak" şeklinde konuştu.Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Süper Lig'deki ikinci sezonu iyi bir sırada bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ligden düşen 3 takım için üzüldüğünü kaydeden Başkan Otyakmaz, "Sivasspor, ligde kalıcı olduğunu ispat etti. Yeni sezondan umutluyuz" diye konuştu. Sivasspor karşısında 2-1 mağlup olan ve Süper Lig'e veda eden Kayseri Erciyessporlu futbolcuların ise, maçtan sonra moralsiz oldukları gözlendi. Kayseri Erciyessporlu Kürşat, lige renk kattıklarını, ancak bazı nedenlerden dolayı lige veda ettiklerini söyledi. Kürşat, takımda kalıp kalmayacağının sorulması üzerine ise, bunun önümüzdeki günlerde belli olacağını kaydetti. Bu arada Sivassporlu taraftarlar, Kayseri Erciyesspor kafilesini alkışlarla uğurladı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Bazı arkadaşlarımızla yolumuzu ayıracağız, bazılarıyla da onların kendi özel isteklerinden dolayı ayırmak zorunda kaldık'' dedi. Uygun, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor olarak bu sezon hedefledikleri puanın da üzerindeki puanla sezonu kapattıklarını kaydetti. Camia olarak gösterdikleri bu başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Uygun, ''Sivasspor'daki futbolcu kardeşlerim, inanıldığı, güvenildiği zaman neler yapabileceğini gösterdi'' dedi. Bazı futbolcularla yollarını ayıracaklarını ifade eden Uygun, ''Bazılarıyla da ayırmak istemesek de onların kendi özel isteklerinden dolayı ayırmak zorunda kaldık. Bunların arasında özellikle Serdar Topraktepe kardeşimi yürekten alkışlıyorum'' diye konuştu. Serdar Topraktepe ile kendi isteğiyle yollarını ayırdıklarını ifade eden Uygun, şöyle konuştu: ''Onun dışında takımımdan giden futbolculara teşekkür ediyorum. Gelecekle ilgili planlarımızı daha üst sıralara taşıyabilmek için takımda ufak tefek değişiklikler yapmamız gerekiyordu. Hasan Yurt, Cem Karaca, Gündüz Gürol Azer, Simon Colosimo ile yollarımızı ayırdık. Mehmet Yeşil ile Metekan Yılmaz'ı da kiralık vereceğiz. Ertuğrul Arslan ve Fatih Tutar kiralıktı onlar da geri gelecekler.'' Fransergio ve Petkoviç'in Türk vatandaşı olması durumunda 4 yabancı haklarının doğacağını ifade eden Uygun, şöyle konuştu: ''O zaman öyle bir durumda biri stoper, biri forvet, iki tane de orta saha olmak üzere 4 transfer yapmak istiyorum. Eğer olmazsa biri santrfor biri stoper olmak üzere transferleri gerçekleştirmek istiyorum.'' Kayseri Erciyesspor maçında oyunun ilk dakikalarında oyundan aldığı Colosimo'nun formasını fırlatmasına da değinen Uygun, ''Avustralya milli takımında oynayan ve başarılı olan bir futbolcu kalkıp yardımcı hocama formasını atarsa o zaman kapının önüne koyarım adamı. Yani bir şeyler yaparken ben sana saygıyla davranıyorsam, sen de bana saygıyla davranacaksın'' diye konuştu Bülent Korkmaz'dan ayrılık sinyali! Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Yapabileceğimizin maksimumunu yaptık. Ben huzurluyum, mutluyum. Futbolcularım da huzurlu ve mutlu" dedi.. Genç hoca kalıp kalmama konusunda ise olumsuz konuştu ve "Bazı problemler var" dedi.. Bülent Korkmaz, Sivasspor karşısında 2-1 yenik ayrıldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, futbolcularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutladı. Söylenecek fazla bir şey olmadığını ifade eden Korkmaz, şunları kaydetti: ''Özellikle ikinci yarı gösterdikleri özveri, fedakarlık ve mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi gönül isterdi ki ligde kalalım. Ama geçmişte yaşanan olaylar veya puanlar bunu etkiledi. Yapabileceğimizin maksimumunu yaptık. Ben huzurluyum, mutluyum, futbolcularım da huzurlu ve mutlu. Bundan sonra da söylenecek fazla bir şey yok.'' Bu durumu futbolun bir cilvesi olarak nitelendiren Korkmaz, ''Ama Kayseri halkına bir heyecan yaşattık. Umutları bitmiş bir şehir vardı. Biz hem kupada, hem ligde heyecan yarattık. Umutları yeniden yeşerttik. Artık bundan sonra biz de kendi durumumuza bakacağız'' diye konuştu. Korkmaz, Kayseri Erciyespor'un UEFA Kupası'nda mücadele edeceğinin hatırlatılması ve kupa maçlarında takımın başında olup olmayacağının sorulması üzerine, şöyle konuştu: ''Bununla ilgili yorum yapmak istemiyorum ama pek de olumlu düşünmüyorum. Bazı problemler var. Oturup düşüneceğim, ekibimle konuşacağım. Çünkü yeniden bir heyecan, yeniden bir ambiyans, yeniden güven yaratmak zor. Tam sağlıklı bir karar veremiyorum. Sağlıklı bir karar verdiğimde zaten gereken açıklamayı yapacağım.'' Bu arada Korkmaz'ın açıklamasının bitmesinin hemen ardından salona giren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, meslektaşını gösterdikleri mücadeleden dolayı sarılarak tebrik etti. |
--->: MAÇIN ARDINDAN..
Seneye Colosimo yok.maçta erken oyundan alınan Colosimo tepkisini formayı kulübeye doğru atıp gösterince maçtan sonra Bülent Uygun Colosimo'nun seneye başka bir takımda futbol hayatına devam edeceğini sölyledi.
|
iyi futbolcuydu yav
oda giderse isimiz yas gibi |
MAÇ ÇOK GÜZELDİ TEŞEKKÜRLER CHETKOV TEŞEKKÜRLER M.YILDIZ
|
[COLOR="Blue"]sivasspor kayserierciyes karşılaşması kılasik bir orta saha futboluyla başladı kayseri erciyes için çok önemli bir karşılaşma idi dümesi veya ligte kalmasını ilgilendiriyordu yanlız diğer tarafta oynanan karşılaşmaya bağlıydı ama istedikleri olmadı ilk yarıyı 1 0 önde götürdü ikinci yarıda son dakkalarda umutları tükenmişti çünki diğer takımlar rahattı ve maçı bıraktılar bu fırsatttan yararlanan sivasspor peş peşe attığı golle kayserierciyesi 2 1 yendi ve sivasspor sevindi kayserierciyes üzüldü üzülmekte yetmedi türksel süper ligine veda etti kayserierciyese ikinci ligte baralıar diliyorum yolları açık olsun[/COLOR]
|
COLOSIMO MUSA KUS NORDIN GURHAN SERVET (5) OYUNCU MUZ AYRILIYO ILK 11 DEN YERLERINE KALITELI ADAMLAR ALMAMIZ LAZIM
|
buyurun sivas lılar düşüncenüz 3 5 adam daha alıpta ligde kalalım yeter olmasın ...SAYGILAR...
|
bitirdiğimiz yer çok güsel inş seneye uefaya gideriz...bülent uygun yönetim taraftar ve futbolculaarı sivasspor için elinden gelenleri yaptıkları için kutluyorum..
|
Cok güzel bir oyun cikardik.
Kayserierciyese de ikinci ligde basarilar. |
Takımımızın önemli oyuncularu bir dahaki seneye aramızda olmayacaklar.Elbet takımda taşlat yerinden oynayacak fakat yerine gelecek oyuncularuın bu yükün altından kalkabileceğine inanıyorum. Seneye daha yukarılara oynayan bir takım yaratmalıyız. Sivasımızın böyle bir potansiyele sahip olduğuna inanıyoru. Haydi hayırlısı bakalım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:30. |