![]() |
erciyes 1. ligde kalabuilir
arkadaslar bildiniz gibi kayseri erciyesspor ligden düstü ve bizi gelecek sene uefa da temsil edecek
ve birde 1980 di galibayi hatirlayin ankaragücü düstü ama uefa ya gidece icin düsürülmemisti ondan aslinda ligde kalabilirler tabiii cifte standart bu lugde yoksa ve biuldiniz gibi genclerbirligi oftas 1.lige cikti vee kuralarda yaziyorki bir takimin alltyapisi 1.ligde oyniyamaz bu takim da genclerbirliginin altyapisi logolari da ayni burdan kayserili arkadaslara ve yöneticlere sesimi duyurmak istiyorum tff ye itirazin yapabilirler denemek lazim belki bir sonuc cikabilir ve sizin görüslerinizi de ögrenmek istiyorum sa<gilarimla |
--->: erciyes 1. ligde kalabuilir
bu saatten sonra hiç birşey degişmez bence ...belki erciyes i ligte bırakabilirler ama oftaş ı düşürme gibi bişey olamaz.... ozaman 19 takım olur her hafta bir takım bay geçer ....
|
Böyle bir şeye ihtimal vermiyorum.Eğer ki olursa Oftaş'lı camianın bu olaya nasıl bakacağı belli.Adamlar beyinlerinden vurulmuşa dönerler.Sonuçta çalışıp didinmiş ve Süper Lige çıkmışlar.isim değiştirirler olur biter.Düşecekse eğer,doğrudan çıkan takımlar değil de eleme maçı oynayan 3.takım Süper lige çıkarılmamalı.Bu daha mantıklı bence.Şu an 2.ligde oynayacak bir takım bizi Uefa'da temsil edemez mi?Prosedür değişti mi bilen var mı?
|
Gençlerbirliği oftaşın emeği ne olacak.... Asıl haksızlık düşmesse yapılmış olur...
|
Kalsın ßence Güzel Mücadele €tti Son Anlarda
|
[QUOTE=€LBeyli58;219661]Kalsın ßence Güzel Mücadele €tti Son Anlarda[/QUOTE]
BENCEDE KALSIN ANADOLU TAKIMLARI ARTIK KENDİNİ GÖSTERSİN |
-->: erciyes 1. ligde kalabuilir
[B]öyle bir şey hayalden öteye geçemez . ligler bu şekilde tescil edilcek.[/B]
|
[QUOTE=€LBeyli58;219661]Kalsın ßence Güzel Mücadele €tti Son Anlarda[/QUOTE]
sonradan oynamakla olmuyo baştan oynasaydı |
[QUOTE=besiktas58;219650]arkadaslar bildiniz gibi kayseri erciyesspor ligden düstü ve bizi gelecek sene uefa da temsil edecek
ve birde 1980 di galibayi hatirlayin ankaragücü düstü ama uefa ya gidece icin düsürülmemisti ondan aslinda ligde kalabilirler tabiii cifte standart bu lugde yoksa ve biuldiniz gibi genclerbirligi oftas 1.lige cikti vee kuralarda yaziyorki bir takimin alltyapisi 1.ligde oyniyamaz bu takim da genclerbirliginin altyapisi logolari da ayni burdan kayserili arkadaslara ve yöneticlere sesimi duyurmak istiyorum tff ye itirazin yapabilirler denemek lazim belki bir sonuc cikabilir ve sizin görüslerinizi de ögrenmek istiyorum saygilarimla[/QUOTE] [B][COLOR="Green"]1. KONU BAK KARDEŞ SANA KATILIYORUM AMA ANKARAGÜCÜ KUPAYI ALMIŞTI VE KENAN EVRAN SAYESİNDE KALMIŞTI YANİ ANKARADA O ZAMAN TAKIM YOKTU BİR SEFER MAHSUS O KANUN ÇIKMIŞTI [/COLOR] [COLOR="DarkOrchid"]2. OFTAŞ OLAYINDA HAKLISIN DAHA ÖNCE TRABZON VE YANILMIYORSAM GALATASARAY DA AYNI DURUMDAYDI VE ÇIKARMADILAR YANİ OFTAŞ ÇIKMASI ÇOK YANLIŞ HEMEN SATILMALI BURDAN ANTALYALI İŞADAMLARINA VE ANADOLUDAN ZENGİN BİR İŞADAMI BU TAKIM ALIP İSİM DEĞİŞİKLİĞİLE SÜPER LİGE ÇIKAR [/COLOR][/B] |
1975 / 1976 O G B M A Y Av. P
Trabzonspor Fenerbahçe Galatasaray Adanaspor Altay Giresunspor Boluspor Adana Demirspor Eskişehirspor Bursaspor Beşiktaş Orduspor Zonguldakspor Göztepe MKE Ankaragücü Balıkesirspor [COLOR="Green"][B]BU SEZON LİGDEN DÜŞEN ANKARAGÜCÜ 1981-1982 SEZONU TÜRKİYE KUPASINI ALARAK LİGE ÇIKMIŞTIR[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:54. |