![]() |
BU KADAR İLGİSİZLİK NİYE?
Sivas' a artık uluslararası uçuşlar 23.06.07 tarihinden itibaren gerçekleşecektir.
Maalesef Köln muhitinden yeterli bilet satılamamıştır. Kayseyi uçacaklar ise, biletlerini ücretsiz Sivas' a yönlendirebilirler. Yetkililerin bizlere verdiği bilgilerde, Sivaslıların yoğun yaşadığı bölge olan NRW' de, Köln' den Sivas' a direk uçuşlarda maalesef sadece 70 Bilet satılmıştır. Maalesef bu bizler için, büyük bir kayıptır. İlerisi için planlama yapan Öger Tours yetkilileri, burdan yola çıkarak, ileriye yönelik uçak planları yapacaklar. |
--->: BU KADAR İLGİSİZLİK NİYE?
Hemserilerimiz kendileri bilir yine kayseri ankara istanbul üstünlüğü hep devam eder...
ne ekersen onu biçersin |
-->: BU KADAR İLGİSİZLİK NİYE?
benim babannemlerde almanyada ama ist. evimiz var ve mecburen gelince oraya uğramak zorunda.almanyadan haftada 1 gün sivasa uçuş gerçekleşebilir ve yoğunluk daha çok olur diye düşünüyorum.
|
demekkii digerleri ya arabayla yada izinee baska yere gidecekler insallah artar satislar
|
Bence Köln degilde Frankfurt olsaydi simdiye kadar tüm biletler tükenmisti. Stuttgard dan bilet alanlarin yarisindan cogu Frankfurttaki hemserilerimiz. sadece sitenin anketine takili kalipta bence bu kadar insani bu firsattan mahrum etmek iyi degil.cunkü evinde bilgisayari olmayan veya olupta bu anketten haberi olmayanlar var.
|
[B]biletler gec sunuldu
herkes erken tarifeden faydalanmak icin biletlerini almislardir ve eminim ki Sivas`a yönlendirebildiklerinden haberdar degillerdir [/B] |
Yurtdışındakilerin çok aazı sivasla ilgili maleseff konuşulur ancak başka birşey olmaz
|
ben de köln de oturuyorum
ve dediniz gibi fazla ilgi yok sünkü biz gurbetciler biletlerimizi 5 ay önce ne aliyoruz yxani öyle sivasa ucus oldunu bilmiyorduk ama öbür sene patlama var bekleyin ve görün sonra demedi demeyin haa |
-->: BU KADAR İLGİSİZLİK NİYE?
[QUOTE=SivasSpor.Com;220008]Sivas' a artık uluslararası uçuşlar 23.06.07 tarihinden itibaren gerçekleşecektir.
Maalesef Köln muhitinden yeterli bilet satılamamıştır. Kayseyi uçacaklar ise, biletlerini ücretsiz Sivas' a yönlendirebilirler. Yetkililerin bizlere verdiği bilgilerde, Sivaslıların yoğun yaşadığı bölge olan NRW' de, Köln' den Sivas' a direk uçuşlarda maalesef sadece 70 Bilet satılmıştır. Maalesef bu bizler için, büyük bir kayıptır. İlerisi için planlama yapan Öger Tours yetkilileri, burdan yola çıkarak, ileriye yönelik uçak planları yapacaklar.[/QUOTE] [FONT="Trebuchet MS"][B][I][COLOR="Blue"][B]Anket dogru dürüst hazirlanmis olsaydi böyle olmazdi. Almanyanin sadece belli sehirleri listeye alinmis Hannover Nidersachsenin Eyalet Baskenti oldugu halde Ankete konmamis . Bremen bile Bir Eyalet oldugu Halde Konsolosloga Hannovere geliyorlar Anket baslarken Hannoverinde listede yer almasi gerektigini yazdim Malesef site Arkaslari ilgilenmediler >>> Hannover ..Peine,Gifhorn Salzgitter Braunschweig Wolfenbüttel, Goslarda Binlerce Sivasli Hannoverden kayseri veya Ankaraya ucakla ucuyorlar Otobüsle Sivasa gidiyorlar.. Bu yazdigim Sehirlerdeki Sivaslilarin Evinde Bilgisayar olsaydi Listeden birinci sirada Hannover cikardi.. NOT= Ankete katilanlarin cogu Türkiyeden.!!!!! yok amcasi Kölnde oturuyormus Ucak oradan kalsin Yok dayisi Stutgartta kaliyormus oradan kalksin gibi Anket yapilirsa olacagi buydu ...Biz Türkler malesef her seyi elimize yüzümüze bulastiriyoruz Almanlarin disiplin ve Es dost kayirmalari olamdigi icin Adamlar uzaya cikiyor biz düz yolda yürümesini bilmiyoruz 2007 yilina geldik halen Böyle düsüncelerle yerde Emekliyoruz . Sonra !!!!! BU KADAR ILGISIZLIK NIYE diye !!!!!! Cooooooooooooooooooo yazilar yazariz ....[/B][/COLOR][/I][/B][/FONT] |
merhaba ben hollanda amsterdamda kaliyorum pekala size bi soru neden sadece almanya amsterdamdan direk ucus olsa sivasa ilgiyi gorursunuz hatta burda imza kampanyasi baslatmayi dusunuyoruz sevgili bakanimiz eli gulu birakinda sivasas bakin ucus acin ha bu arada sorun burdakilerde degil sorun belirsizlikler icerisinde olan turlarda yumurta bi yere gelince turlari aciklarlarsa bole olur bilmem anlatabildimmi...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:42. |