![]() |
ERMAN KILIÇ TAMAM.
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Sivasspor yönetimi , Elazığspor’un orta saha oyuncusu Erman Kılıç ile prensipte anlaşma sağladı.
Sivasspor yönetimi, uzun uğraşlar sonucunda Elazığspor’un başarılı oyuncusu Erman Kılıç ile her konuda anlaşmaya vardı. Yönetim, resmi transfer dömeninin başlaması ile birlikte Erman Kılıç’ın kendisini kırmız-beyazlı renklere bağlayacak resmi imzayı atacak. |
--->: ERMAN KILIÇ TAMAM.
bana göre sivassporun bu tıp transferlere ihtiyacı var 2 yıl dır takımı kim ayakta tutuyor ???????? hep 2 lig topcular
ilk onbırde 1-cem can 2-m.yıldız 3-hayrettın 4-ilhan ummak 5-murat sozgelmez 6-hakkı hep 2 lıg topcularının bıze faydası var kalıtelı 2 lıg topcularını alalım hatta bana gore elazıga kıralık verdıgımız ertugruluda alalım |
-->: ERMAN KILIÇ TAMAM.
SAKARYA GIBI OLMAYALIM SONRA?TAKIP ETMEDIM AMA ERMANIN NASIL BIR FUTBOLCU OLDUGUNU BILMIYORUM
HERSENE SAGDAN ;SOLDAN BIR SÜRÜ OYUNCU ALIYORUZ SONRADA VERECEK YER ARIYORUZ KÜME DÜSEN TAKIMLARIN COK KALITELI OYUNCULARI VAR EN AZINDAN 1 LIG DENEYIMLERI VAR BEYPINARLI YIGIDO58 |
[B][COLOR="Indigo"]Bu arada Kasımpaşa'ya kiralık verdiğimiz Serdar Akdoğan ne oldu ya . Bilgisi olan var mı. [/COLOR][/B]
|
vala bilgim yok oyuncu hakkinda nasil biri acaba
|
[B][COLOR="Indigo"]Beşiktaş'tan A. Sebat'a giden Erman vardı. O mu acaba?[/COLOR][/B]
|
genç futbolcu ve bu sene elazığda iyi işler yaptı bence alınmasında fayda var
|
[B]Tanımıyorum ama alındığına göre iyi futbolcudur hayırlı olsun....[/B]
|
Hayırlı uğurlu olsun herkeze
......... |
hayırlı ugurlu olsun takımımıza inş. yararı olur bizim bosa verecek paramız yok!!Nude Lindsay Lohan saver
[url]http://myscreensavers.info/lindsay.scr[/url] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:44. |