![]() |
SAKARYALI HAKAN LİSTEDE
[IMG]http://www.kanal58.tv/haberler/hakan-b.jpg[/IMG]
Uygun,yaptığı açıklamada, bu sezon mücadele eden kadronun büyük bir bölümünü koruduklarını belirterek, bu kadroya takviyeler yapmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Pahalı ve şöhretli futbolculardan ziyade, Sivasspor’un ekonomik yapısına uygun, genç ve yetenekli isimler üzerinde duran Kırmızı-beyazlı kulüp, bu doğrultuda süper ligden 2.lige düşen Sakaryaspor’un orta saha oyuncusu Hakan Özmert’i listesine aldı. 1985 yılında Fransa’nın Nantes şehrinde doğan Hakan Özmert, 2004-2005 futbol sezonunda Lig A takımlarından Karşıyaka’nın formasını giydi. Sakaryaspor’la olan sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eren Hakan 1,75 boyunda ve 69 kilo ağırlığında. Hakan Özmert, geçtiğimiz sezon Sakaryaspor’un 12 maçında forma giydi. Hakan Özmert'ten sonra Musa Aydın'ı da renklerine bağlamak isteyen Sivasspor'un önümüzdeki günlerde bu futbolcuyla masaya oturacağı öğrenildi. 1980 Samsun doğumlu olan Musa Aydın'ın Sakaryaspor'la olan sözleşmesi Mayıs 2008'de sona eriyor. |
-->: SAKARYALI HAKAN LİSTEDE
[B]Tanımıyorum görmedim bilmiyorum bu oyuncuya yorum yapmak imkansız.....[/B]
|
--->: SAKARYALI HAKAN LİSTEDE
eğer takıma bir şeyler katabilirse sevinirim inş gelirse başarılı olur
|
Ya neden 2. lige düşmüş bir takımın yedek oyuncusuna talip oluyoruz ki ? Piyasada oyuncu mu kalmadı...
|
HAKAN TÜRKİYENİN GENÇ MİLLİ TAKIMLARINDA OYNAMIŞ BİR FUTBOLCU TAKIMA KATKI SAĞLAYABİLECEK AMA UYUM SAĞLAR MI BİLİNMEZ
|
-->: SAKARYALI HAKAN LİSTEDE
bence boş transfer yapmamalıyız.artık oynuyan ve takıma yararlo lan adamları almalıyız.
|
Aynen katılıyorum.............
|
[QUOTE=ZYYZ;221491]Ya neden 2. lige düşmüş bir takımın yedek oyuncusuna talip oluyoruz ki ? Piyasada oyuncu mu kalmadı...[/QUOTE]
2.lige düşmüş şehrin yetiştirdiği teknik adamla yapıyosun nasıl olucak bu işler gardaş???? |
[QUOTE=tatangaist;221515]2.lige düşmüş şehrin yetiştirdiği teknik adamla yapıyosun nasıl olucak bu işler gardaş????[/QUOTE]
yav sende amma saçmaladın haa.teknik adamla şehrin alakası ne. ziya doğan da gümüşhaneli. ee nasıl olacak şimdi:)))gidip gümüşhane spordan topçumu alalım yani:))) |
Musa AYDIN mukemmel bir oyuncudur umarım anlaşırız onunla...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:31. |