![]() |
DESTEK BEKLİYORUZ...
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kırmızı-beyazlı ekibe gönül veren herkesi kulübe maddi ve manevi destek olmaya çağırdı
' Destek gelirse başarı da gelir. Ne kadar destek, o kadar büyük hedef, o kadar büyük başarı. Biz Sivasspor`un başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz`` dedi. Yeni sezon UEFA hedeflerine ulaşmak için genç bir kadro oluşturacağını ve bu başarıyı elde edeceklerini söyledi. Uygun, taraftarlarında takımın yanında olmalarını istedi.. [B]DESTEK BEKLİYORUZ[/B] Takımın yeni sezon için maddi ve manevi olarak her türlü desteğe ihtiyacı olduğunu dile getiren Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, “Turkcell Süper Ligi’nde büyük bütçelerle oluşturulan takımlar var ve biz bu takımların yanında bütçe olarak çok küçük kalıyoruz. Bütçemize göre transferlerimizi gerçekleştirip ona göre futbolcu alıyoruz. Milyon dolarlık transfer yapan takımlara karşı elimizden gelenin en iyisini yapıp sahada mücadele ediyoruz. Her alanda başarılı olmak için çaba gösterdiğimiz ligde bizlerden başarı bekleyen Sivaslıların da bize destek olmalarını istiyoruz” dedi. |
--->: LÜTFEN DESTEK OLALIM.
[COLOR="Blue"]ever her sivaslı maddi manevi destek vermek mecburiyetindedir bu her sivaslının yapacağı bir iştir[/COLOR]
|
[B]İyi günde kötü günde taraftarın senle[/B]
|
Kardeşim ben manevi olarak destek veremem neden derseniz ben izmirde oldugum için sivasa gidip destek verme imkanım yok ama maddi olarak TA veririz bizim çevremiz geniş sivasspor.com olarak siz veya sivas sorumluları sivas adına bi hesap açsınlar oraya para yardımı yapabiliriz böyle bişeyi düşünmeden geçmeyin......
|
Sivasspora ve sivasspor camiasına banka havalesi yoluyla para yardımıda yapabilirim..........
|
-->: --->: LÜTFEN DESTEK OLALIM.
[QUOTE=balili_58;221694]Sivasspora ve sivasspor camiasına banka havalesi yoluyla para yardımıda yapabilirim..........[/QUOTE]
bencede olabilir..katılıyorum arkadaşım sana bende istanbuldayımm |
Bütün Sivaslıların takımımıza destek olması lazım. 1. ligde kalıcı bir takım olmak kolay değil.
|
-->: LÜTFEN DESTEK OLALIM.
selam Arkadaslar Nasilsiniz Tabiki destek olacagiz maddi ve manevi.avusturyadan Bütün sivaslilara selamlar sevgiler.
|
Bencede arkadaslar, böyle bir sistem kurmaliyiz, çam sakizi çoban armagani, ne kadar verebilirsek.
Ben Fransa'da yasiyorum ve sigara içiyorum, eger sigarayi birakip ona verecegim parayi her gün bir kenara ayirsam, Sivasspor için para biriktirebilirim. En Fazla bir futbolcu maasi olur ama herkes azar azar bir kenara para koysa, çok para olur. Su sekilde de olabilir, gelin hep birlikte bir kenarda para biriktirelim ve sene sonunda toplayalim bütün parayi ve Sivassporumuza ihtiyaç duydugu mevkiye ve herkesin uygun görecegi bir futbolcu alalim. Hediyemiz olun Sivassporumuza. Nasil ??? (Biraz fazla hayali ediyorum yoksa) |
Mesela Avro olarak hesplarsak, senede 365 gün var ve bu sitede 28000 üye var eger herkes kenara günde 1 avro koyarsa, eder 365 x 28000 = 10 220 000 €. çok para yani. Iyi bir detek olur hem kimi daha az verir, kimide daha çok. Avro degil, YTL'de olabilir o zaman 10 220 000 YTL olue ki yinede iyi para !!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:29. |