![]() |
[b][color=red][/color][size=6][/size][i]Yazimi kendim silmis bulunmaktayim...
[/i][/b] |
ARTIK BASKA SEHIRLERE UCMAYA PAYDOS.Exxpress_m KARDESIMIN BELIRTTIGI CESITLI UCAK SIRKETLERIN SIVASA DUZENLEMEKTE OLDUGU SEFERLERLE TASINA TOPRAGINA KURBAN OLDUGUMUZ SIVASIMIZA UCARAK SIVASIMIZA SAHIP CIKALIM.UNUTMAYALIMKI!!!!!!! SIVASA SIVASLIDAN BASKA HIC KIMSE SAHIP CIKMAZ!!!!!!!SIVASIN YOLLARINA CIKAYIM DAGLARINA.................[color=blue][/color]
|
[color=red][size=6]Arkadaslar Sivas´a aldiginiz biletler hakkinda bilgiler yazin. Olmuyor böyle...[/size][/color]
|
[i][b][color=blue][size=7]Rüstü gardasimiza rica ettim,
anasayfada ucus plani koyalim diye, kaale alinmadik. Napalim, demek ki Sivas´in degerleri sadece ve sadece SivasSpor´mus...[/size][/color][/b][/i] |
[size=6]www.yeniulke.net
Cok güzel bir homepage, Yeniülke Gazetesi´nin... Bir bakiverin isterseniz...[/size] |
[b][i][color=red][/color][size=6][/size]Yazimi kendim silmis bulunmaktayim...
[/i][/b] |
[color=green][size=7]exxpress_m yaptigin yorumlarda sana hak veriyorum bazi sivasli gardaslarimiz sivasi vede sivassporu kullanarak sahsi emellerine alet ediyorlar bunun bende farkindayim.bilmen gerekir her sivasliyim diyen yigido degildir..........saygilar..SIVASIN YOLARINA CIKAYIM DAGLARINA....[/size][/color]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:35. |