![]() |
Musa KUŞ
Adı Soyadı: Musa Kuş
Takımı: İstanbulspor Mevkisi: Ortasaha Doğum Tarihi: 20/02/1978 Doğum Yeri: Kars Boy: 175cm. [img]http://www.trt.net.tr/haber/2005/07/08/resim/sivasspor_imza_b.jpg[/img] TOPLAM İSTATİSTİKLERİ TO.. O.... I S K G A H TP 31 2139 1 6 0 1 2 0 38 [i][size=2]TO: Ligde geçen sezon oynadığı toplam maç sayısı O: Oyuncunun oyunda kaldığı toplam dakika S: Oyuncunun gördüğü sarı kartlar İ: İlk 11 K: Oyuncunun gördüğü kırmızı kartlar G: Oyuncunun attığı gol adeti A: Oyuncunun yaptığı asist(Gol pası) adeti H: Oyuncunun kaç kere "haftanın Oyuncusu" seçildiği TP: Topladığı toplam puan[/size][/i] Sezon....... Maç İ.. Süre. G S.. K 2004/2005 30 25 2.139 1 6.. 0 2003/2004 31 22 2.069 1 5.. 0 2002/2003 30 20 1.926 2 12 0 |
Bugun Lig TV'de Istanbulspor-Besiktas macini izledikten sonra daha da emin oldum; bence yaptigimiz en iyi transferlerden birisi. Cok kosan, mucadele eden, yerinde ve isabetli ortalar yapabilen saglam bir sag kanat orta saha oyuncusu. Insallah basarili olur...
|
[quote=skywriter]Adı Soyadı: [b][size=5]Musa Kuş [/size][/b]
Takımı: İstanbulspor Mevkisi: Ortasaha Doğum Tarihi: 20/02/1978 Doğum Yeri: Kars Boy: 175cm. [img]http://www.trt.net.tr/haber/2005/07/08/resim/sivasspor_imza_b.jpg[/img] TOPLAM İSTATİSTİKLERİ TO.. O... Y P S K G A H TP 26 1523 0 0 5 0 0 2 0 38 özellikleri daha dorusu göstermiş oldugu forum çok düşük bence sağ kanata sakaryalı marcell mbyo alınabilirdi musa da yedegi olurdu ama inşaallah bizde istatisliklerdeki özelliklerinden daha iyi olur tek dilegimiz [i][size=2]TO: Ligde şu ana kadar oynanmış toplam maç sayısı O: Oyuncunun oyunda kaldığı toplam dakika Y: Yediği gol(Kaleci ve Defans oyuncuları için geçerli) P: Kurtardığı(Kaleci için) veya Kaçırdığı(oyuncular için) Penaltı vuruşu. S: Oyuncunun gördüğü sarı kartlar K: Oyuncunun gördüğü kırmızı kartlar G: Oyuncunun attığı gol adeti A: Oyuncunun yaptığı asist(Gol pası) adeti H: Oyuncunun kaç kere "haftanın Oyuncusu" seçildiği TP: Topladığı toplam puan[/size][/i][/quote] |
[size=2][b][i]Musanın gençliği yeter...Çok koşuyor ve pres yapıyor...Sivasspora gelmesine en çok sevindiğim Türk oyuncu...Sivasspora çok faydalı olacağına inanıyorum...[/i][/b][/size]
|
[quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]Musanın gençliği yeter...Çok koşuyor ve pres yapıyor...Sivasspora gelmesine en çok sevindiğim Türk oyuncu...Sivasspora çok faydalı olacağına inanıyorum...[/i][/b][/size][/quote]
evet gardas bende sevindimde...kupa macında orduya attığı golden sonra...türbüne gelerek sırtındaki numarayı (36) imali bir şekilde göstermesinede bri anlam veremedim (karslı olabilir) sivassporda sadece sivasporu temsil etmeli. |
[size=2][color=blue][b]haklısında orhan biz nasılki 58 nolu oyuncuların numaralarıyla ve sivaslı olmalarıyla ovunuyorsak kendileride aynı sekilde olacaktır.... bunu takmana gerek yok gardas... o bize sırt numarasını cok gösterecek ins... :lol: :twisted: :twisted: :twisted: [/b][/color][/size]
|
inşallah gardas :P
|
Bu Yil Yapilan Yerli Transferler Içerisinde En Iyi Ve Takima En Fazla Faydasi Dokunacak Futbolcularin Başinda Geliyor.
Ordu Maçinda Sonradan Oyuna Girdi. D.bakir Maçinda Ise 11 De Sahaya çikti Ve Sahada Ayak Basmadik Yer Birakmadi. Yalniz Biraz Agrasif Ve Bencil Bu Kadar Kusuruda Olacak Diyorum. Sonuçta Yetenekli Ve Istekli Bir Oyuncu Sivasspor A çok Faydasi Dokunacak......... |
Musa Kus`u bende cok iyi gördüm.
Zamanla takim tam oturduktan sonra, insaallah bende cok umutluyum Musa gardasimizdan. Sivassporda basarili bir performans sergileyecegine eminim. |
Almanya kampinda cektigim bir resim.
[img]http://www.SIVASSPOR.com/images/fotolar/antrenman/musa_kus.jpg[/img] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:57. |