![]() |
AVRUPA OLABİLİR...
[IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/2193-076158831bg.jpg[/IMG]
İstanbul Taksim Metrosu΄nda düzenlenen Sivas Tanıtım Haftası etkinliklerine katılan Mehmet Yıldız, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Sivasspor΄da mutlu olduğunu ve iyi bir teklif gelmemesi halinde takımından ayrılmayı düşünmediğini belirten yıldız futbolcu, "Bana ya da kulübüme şimdiye kadar resmi olarak herhangi bir teklif gelmedi. Ama benim ve kulübümün menfaatleri doğrultusunda iki tarafında memnun olacağı bir teklif gelmesi dahilinde başka bir takıma gitmeye sıcak bakabilirim. Tabi ki bu teklif, Avrupa΄dan veya dört büyük kulüp olarak nitelendirdiğimiz Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor΄dan gelirse. Bu dört takım haricindeki diğer takımlara sıcak bakmıyorum" dedi. Yıldız, dört büyük takımdan birinin gönlünde yatıp yatmadığının sorulmasını ise, "Bunu söylemem doğru olmaz" şeklinde cevaplan |
--->: AVRUPA OLABİLİR...
umarım seni gibi bir futbolcuyu daha iyi yerlerde izleme sansımız olur ALLAH yolunu acık etsin.....
|
mehmet yıldız için hayırlısı neyse o olsun ama ilerde çok büyük bir futbolcu olacağına çok eminim
|
Bu yıl oynuya oynuya kendini cok geliştirdi önümüzdeki sezonda yeteneklerini daha da arttırarak ses getirecek bir forvet olacağından kuşkum yok. Gelecek senin Mehmet YILDIZ...
|
bence Mehmet Yildiz hic biyere gitmesin seneye nasil olsa avrupa kupalarina katilacaz bizde.
|
Mehmet Yıldız'ın bu yıl Sivas'ta kalacağı defalarca söylendiği halde hala gideceği yönünde sorular sormak ve aklını çelmeye çalışmak hoş değil. Artık bu saatten sonra sevgili Mehmet Yıldız Sivas'ta geçireceği sezona konsantre olmalı...
|
mehmet'in SİVASSPORDAN sonra en yakışıcak olan takım barcelona dır
|
-->: AVRUPA OLABİLİR...
3 buyuklere gitmesin aman gidecekse avrupaya gitsin
|
mehmet abi teklif gelsede bu yıl sivassğorda durup yaptığın hizmetlerin daha iyisini tekrarlamalısın ve ondan sonra büyük kulüplere gitmelisin ama en doğru karar senin verdiğin karardır:D
|
Türk futbolcular başarıyı yakalamaya başlayınca niye 3 büyük sevdasına düşerler anlamam.bak sivasta ne güzel oynuyosun.istanbula gidince burdaki kadar rahat olabilecekmisin.hem başarılı futbolcular hemen istanbula kaçarsa nasıl anadoludan şampiyon çıkacak.kayserispor mehmet topuz la gökhan ünalı göndermeyerek büyük bi adım attı. inşallah sivasta mehmeti bırakmaz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:03. |