![]() |
Süper Olacağız
EVET ARKADAŞLAR.ATKILAR VE FORMALAR HAZIRLANDI.GRUBUMUZA VE GRUBUMUZA GELMEK İSTEYENLERE DAĞITACAĞIZ.HEPSİ ÜCRETSİZDİR.BANA 20 ADET VERİLDİ.BİLECİKTEKİLERE BEN TESLİM EDECEĞİM.DİĞER İLLERDE ALACAK(İSTANBUL.KOCAELİ.İZMİT)....AYRICA MARMARA 58 PANKARTIMIZ HAZIR.BUGÜN İSE MERKEZ TAYFA PANKARTIDA HAZIRLATILACAK.BU PANKARTIMIZI İLK FAALİYETİMİZDE ASACAĞIZ.
MERKEZ TAYFA MARMARA OLARAK YAKACAĞIZ BU GEZEGENİ.HERKEZİ MERKEZ TAYFAYA DAVET EDİYORUZ.HERŞEY SİVASSPOR İÇİN. |
--->: süper olacağız
saffet yollayamamış.ben devreye girdim.diğer resimde aşağıda.biz hazırız.formalar ve atkılar her yere yollandı.bu resimdekiler bilecik ilimizdeki yiğidoların.yani merkez tayfa marmara ekibinin.
|
güzel güzel dağıtın (başka söyleyecek birşey bulamadım) :D
|
-->: süper olacağız
emekleriniz için teşekkürler.her şey sivasımız için.
|
kolay gelsin
İlk istanbul macını beklemedeyiz :) |
emeğinize teşekkürler gardaşlar.
|
Kim Sivas için birşeyler yapıyorsa Allah onun yardımcısı olsun. Bu takım Bizim takımımız, Sivasımızın takımı...
|
merkez tayfa marmara grubu olarak farklıyız dedik.bunun gibi 4 ilimizde atkı ve forma dağıtımı oldu.sadece bizimle bilecik grubuna ayrılan malzemeler paylaşılmış.ıspatlarız herşeyi aĞbiler.. rahat olun.
ayrıca paranın yüzüne tüküreyim.bizde paraya tapan yok.bunlardanda para beklenmiyor... |
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
merkez tayfa marmara merkez tayfa marmara
|
[B]Süpersiniz beyler tam gaz devam [/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:46. |