SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İLK İDMAN... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11695)

SivasSpor.Com 28.06.2007 20:30

İLK İDMAN...

Yiğidolar dün bir araya gelerek kamp öncesinde ilk idmanını yaptı. Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleride hazır bulundu.

ilk buluşmada sporcuların neşesi gözden kaçmadı. Sivasspor tesislerinde yapılan ilk idmana memleketlerinde bulunan Petkoviç, Balili, Chetkov, Ze Kalanga, Fabio Braz katılmadı. Yeni transfer Musa Aydın ise dikkat çekti.
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu buluşmanın ardından takım Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde ilk idmanını yaptı.

[B]GÖNÜLLERDE TAHT KURACAĞIZ[/B]
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, lig öncesinde yaptığı açıklamasında “Yiğidolar, Turkcell Süper Liginde geçen sezonlarda olduğu gibi başarı halkasına haklalar ekleyecek ve aldığı başarılı sonuçlar ile herkesin gönlünde taht kuracaktır. İyi bir kadroya sahibiz, yeni transferlerimizle gücümüze güç katacak ve başarılı olacağız” dedi.

[B]İLK İDMAN[/B]
Sporcuların tesislerde buluşmasının ardından ilk idman Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde gerçekleşti.
Teknik Direktör Bülent Uygun ilk buluşmada yaptığı açıklamasında [B]“Takıma Sakaryaspor’dan Musa Aydın, Azerbaycan’dan Ilgar Gurbanov, Diyarbakırspor’dan Mohammad Ali Kurtuluş, Montplier’den Fatih Atik, Çekmecespor’dan Burhan Ak, Romanya’dan Ze Kalanga ve Vasgodigama’dan Fabio Braz’ı alarak güçlendik.[/B] İç ve dış transfer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İki günlük tesislerdeki çalışmamızın ardından Gerede kampında lige hazırlanacağız. Güçlü bir Sivasspor’u taraftarlarımıza izlettireceğiz” dedi.

yeniülke

Besyo_cu 28.06.2007 20:35

--->: İLK İDMAN...

oo biz bu oyuncuları ne zman aldık ya :D

balili_58 28.06.2007 20:47

Abi ben rüyamı görüyom yok sa gerçek mi buu ya daha dün yoktu böle transferler olduysa hayırlı olsun valla ...:

cenk5821 28.06.2007 20:53

ya arkadaslar nerden cikti ya bu gercekten ruya herlde ya bulent hoca sen en buyuksun eger dogruysa cok guzell cok sevindim walla ya oley en buyuk sivas

1967_DERNEK_MUSTAFA 28.06.2007 21:13

[COLOR="Blue"]hayırlı uğurlu olsun ilk idmanımız yapılacak diğer transferlerle sivassporumuz güçlü bir hale gelecek birde vestelmanisadan zelanka olursa her şey tamam olacak[/COLOR]

Besyo_cu 28.06.2007 21:24

Fabio Braz ı aldıgımız söylernıyor bu oyuncu
Fábio Braz do Nascimento
Nascimento: 02/12/78, São Paulo (SP)
Altura: 1,89m | Peso: 88kg
Clubes: Anapolina (01), Criciúma (01-02), XV de Novembro-RS (02), Paraná (03), Mogi Mirim (04-05), Guarani (05) e Vasco (desde 05)
Contrato: 16/12/2007
Jogos: 52 Gols: 3 Cartões: sarı kart 22 kırmızı kart 3

Yanı cok agresif bir oyuncu bizi yakabilir saha içinde canlı bomca gibi bakınsa 52 macta 22 sarı 3 kırmızı kartı var ne iş anlamadım ?

FurkaN 28.06.2007 21:29

-->: İLK İDMAN...

[B][FONT="Comic Sans MS"]Bu transferler doğru mu? Daha düne kadar hiçbir yabancı futbolcu ile anlaşmamıştık bu nasıl iş???[/FONT][/B]

balili_58 28.06.2007 21:41

sivasspor akıllı ve yerinde 3 yabancı transfer etmiş oldu biri azeri diğer angola milli takımı oyuncusu gayet başarılı olduklarını biliyorum ve de brezilyalı fabio braz ise boyu ve hava hakimiyetleri çok yerinde diğer arkadaşımızın dediği gibi biraz sert oynuyo ama son müdahaleleri kritik ve de akıllıca yapıyo türkiyeden bi bakıma luganao tipi deyim yerindeyse kemik oyuncu hırçın ve de kazanmak adına sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyo...

Yiğiter 28.06.2007 21:53

-->: İLK İDMAN...

sivasspor saman altından su mu yürütüyor ne ...bunlar kim yahu :)

harun.seker 28.06.2007 21:57

arkadaşlar şu elimizdeki yabancı oyuncuları sayarmısınız kafam karıştı ya

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:10.