![]() |
SON YİĞİDO ZE KALANGA
Sivasspor kadrosuna katmak için uzun süredir uğraştığı Ze Kalenga ile prensip anlaşmasına vardı.
Pazartesi günü İstanbul’a geleceği belirtilen Angolalı oyuncuyla tüm şartları konuşacak olan Kırmızı-Beyazlı yönetim, Azerbaycan’ın Khazar Lenkoran takımında forma giyen Ilgar Kurbanov’u da renklerine bağladı. Sivasspor, 100 bin dolar bonservis bedeli ödenen genç oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalarken, Gençlerbirliği’nde oynayan Sedat Yeşilkaya için de çalışmalarını sürdürüyor. |
--->: SON YİĞİDO ZE KALANGA
ooo gerçekten sevindim.
valla çok akıllı transferler yapıyoruz.. gurbanov kaliteli bir sporcu. sedat keza mükemmel bir futbolcu.. bu sezon ligin tozunu attıracağız inşALLAH... ...BOL ŞANS SİVASSPOR... |
-->: SON YİĞİDO ZE KALANGA
akilli transfre oldugunu zaman gösterecek ---kardes
|
AKILLI TRANSFER DERKEN İHTİYAÇ OLAN BÖLGELERE TRANSFER YAPILIYOR.
EN AZINDAN İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ BÖLGELERE TRANSFER YAPIYORUZ... HAYIRLISI OLSUN |
sedat yeşilkaya da gelirse süper olur.................
|
mükemmel transfer bu oyuncu bizde patlar ve büyük takımlara uçar.ze kalenga milli takım oyuncusu ve birçok profosyenel maçlardfa oynamışlığı var.inşallah yararlı olur.
sağ kanadı uçak gibi kullanıyor ve çok hızlı bi adam.balili kadar hızlı ve teknik.bize çok yararlı olacaktır. onun özelliği fazla gol atması deil,sağlam paslarla oyunu açması,rakibni oyrması ve kontra atkalarda çok hızlı bi şekilde kaleye ilerlemesidir. iyi orta yapar ve forvetlerimiz mükemmel goller atar. SİVAssPOR YÖNETİMİ KUTLAR,GÜSEL TRANSFER HABERLERİNİ DUYMAK İSTERİZ. |
Bi kaç kere izlemiştim gerçekten çok kaliteli bi oyuncu çok hızlı ama biraz daha tecrübeye ihtiyacı var zamanla süper bi oyuncu olacağı kanısındayım üstelik çokta ucuza alınmış
|
çok güzel bir transfer hayırlı olsun sivasspora sivaslı yiğidolara
|
iii de sadace prensipde anaşıldı yazıyo
|
imza atmadan konuşulmaz ama biz yinede seviniyoruz ama yönetimden bir de büyük transfer bekliyoruz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:54. |