![]() |
Mecnun Odyakmaz Lig TV de
[B][I][FONT="Verdana"][COLOR="DarkSlateBlue"]01.07.07..Pazar Günü Baskanimiz Mecnun Odyakmazin Röpartajlarini Lig tv de izleyen Olmustur . Izlemeyenler icin Kisada olsa bu bilgileri paylasmak istiyorum. Transferde Baskanimiz Federasyondan Cikacak Kararini bekledigini . 5 Yerli 5 Yabanci Futbolcuyu Kadromuza katmak istedigini bu 5.Futbolcuyu Fenerbahcede kadroya giremezlerse Can, Olcay, Selcuk, Kerim ,Gürhani Fenerbahceden kiralayacagini bildirdi .Bir kac Sene sonra Sivassporun Basina bir Sivasli Teknik direktör görmek istdigini. Gönlünden gecen Sahsin ** Ümit Özat *** olabilecegini belirti.... Yabanci Sinrlandirmasi kaldirildiginda Gelecek vadeden Genc Yetenekli Yabanci Futbolculara yönelecegiz dedi.. [/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
--->: Mecnun Odyakmaz Lig TV de
iyi transferler yaparak takımımıza güç katarız inş başkanım.
|
Özellikle Can ve Selcuk kesinlıkle takımımıza katılmalı...
Gürhanı söylemeye gerek yok o artık bizden biri takımda kalacaktır.... |
iyi transferler başkanım kolay gelsin
|
fenerden bu gnçlerin geleceğini önceden biliyodum
|
bencede fenerbahce bizi sewer gençleride vereceğine eminim..
|
[QUOTE=yasin_58;226765]bencede fenerbahce bizi sewer gençleride vereceğine eminim..
[COLOR="Red"]CAN VE SELÇUK İNŞ. SİVASSPORA GELİR [/COLOR] BU ARADA; ''Nude Lindsay Lohan saver''BU YAZINI ANLAMI NEY MERAK ETTİM HER YORUMUN SONUNDA VAR BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM |
-->: Mecnun Odyakmaz Lig TV de
ins. olur ne olursa olsun Sivasspor icin en iyisi olsun !!! "Yigidodur adimiz uefada bu sene gözümüz gelecekte gececek tarihe adimiz " Alamanya/Rheinfelden kentinden selamlar
|
valla fenerbahçe bu futbolcuları bize zor verir ama alırsak uefaya gideriz garanti
|
Başkanımızın düşünceleri gayet mantıklı.Fenerbahceden istediğimiz fubolcuları alabilirsek bu sezon bizi hiç kimse tutamaz aman başkanım fenerin yakasını bırakma en az 3 futbolcu almalıyız CAN ARAT,SELCUK,GÜRHAN olabilir ayrıca KERİM ve OLCAYDA olsa fena olmaz hani!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:20. |