![]() |
PAF' LAR SIKI ÇALIŞIYOR
[B]Sivasspor Paf takımı[/B] tesislerde Ahat ve Ali Hoca' nın gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor
Yarinki [B]Sağlıksporla[/B] hazırlık maçına hazırlanan Paf takımı göz doldurmaya devam ediyor. Yeni futbolcuların katılımıyla çalışmalarını sürdüren takım, yarinki hazırlık maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. |
--->: PAF' LAR SIKI ÇALIŞIYOR
[B][I]Geleceğimiz gençlere emanet
ilerde SİVASSPOR futbolcu sıkıntısını çekecegini pek sanmıyorum [/I][/B] |
-->: PAF' LAR SIKI ÇALIŞIYOR
maci kime karsi oynicaklar ki bunlara netlik kazandirilmasini arzuluyoruz
|
gençlere en büyük desteği vermeliyiz çünkü geleceğimiz onlardır
|
ha buarada sivasspor paf takimi son 34 haftada kayseri erciyesi 5-2 yenmisti zanedersem giderek duzeldi paf takimimiz
|
uzun zamandır Sivasın alt yapısından hiç bir futbolcu a takıma cıkamıyo demekki biraz daha önem verilmeliyiz bnce
|
[B]paftan 1-2 oyuncu profesyonel yapıldı arkadaşlar şu an a takımla kamptalar..[/B]
|
Paf takım çok önemli, Hem sivas için hem kendi kariyerleri için çok önemli bir fırsat paf takımında oynamak.. Eğer kendilerini biraz sıkıp biraz azimli olurlarsa parlamak için daha ii bir takım bulamazlardı hele Bülent Hoca gibi gençlere cok deger veren bi hocaya sahip olmamız Gençlerimiz için cok önemli, inşallah 2 değil 10 futbolcu verecek ileride paf takımımız, başarılar diliyorum hepsine..
|
gençlerimiz böyle dewam ederse sivasspor 3-4 yıla kalmaz daha da güzel başarılar yakalr bu futbolcualr sayesinde
|
MERHABA SAYIN SIVASLI hemsehrılerım paf takım cok ıyı calısıyo allah ın ıznıyle ıyı yerlere gelecek bende paf takım oyuncusu olarak daha cok destek saglamanızı ıstıyor hepınıze hayırlı gunler dılıyorum
bu arada sagdakı 12 numaralı esofmanı olan benımmmmmmmmmm :D:D SIVASLI |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:41. |