![]() |
KAMP´TA SONA DOĞRU..
Sivasspor ilk etap kamp çalışmalarında sona yaklaşıyor. Sivasspor’un 2 Temmuz tarihinde başladığı Bolu-Gerede kampı 14 Temmuz Cumartesi günü sona erecek.
Kampın ilk haftasını kondisyon ağırlıklı çalışmalarla geçirdikten sonra önceki gün Vestel Manisaspor’la dün de Çaykur Rizespor’la hazırlık maçları oynayan Sivasspor ilk etap kamp çalışmalarında sona yaklaşıyor. 14 Temmuz’da iki gün izin verilecek olan futbolcular 16 Temmuz’da tekrar toplandıktan sonra Hollanda’ya uçacaklar. SAKATLARA İLHAN’DA EKLENDİ Gökhan ve kaleci Harun’un sakatlıkları sürerken bir başka sakatlık haberide Sivasspor’un Vestel Manisaspor’la oynadığı maç sonrasında geldi. Ayağına darbe alan İlhan Ummak’ında sakatlar kervanına katıldığı açıklandı. Sakatlıkları devam eden futbolcuların Hollanda kampı öncesi iyileşmeleri için tedavilerine devam ediliyor. |
--->: KAMP´TA SONA DOĞRU..
inş. bu kamp günleri iyi değerlendirmişlerdir bu arada ilhan abiye ve diğer futbolculara geçmiş olsun inş. en yakın süered iyilerşirler
|
-->: KAMP´TA SONA DOĞRU..
[B]Hayırlısı olsun.....................[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Daha sonra Avusturya'ya mı gidiyorduk. Kazasız belasız lige girmek temennisiyle.[/COLOR][/B]
|
[B]kamp dönemi cok önemli, yeni futbolcularin takima uyum saglamasi icin
takimin bir bütünlenmesi gerek birde forma hirsi var :) futbolcularin kampta cok caba sarfettiklerine inaniyorum insallah Lige cok iyi performansla basliyacaklar Ilhan Ummak`ada gecmis olsun umarim sakatlar en kisa zamanda iyilesirler[/B] |
sakatlığı devam eden arkadaşlara allah acil şifalar versin de yetişsinler lige
|
sivas hollandaya geliyormus duydum ama hangi sehire geliyor onu merak ediyorum??
|
Amsterdama Geliyor OKUZ 58 :D
|
gecmis olsun sakatlaraa hazirlik kampi bomba gibi gecmistir
|
KAMPTA GUZEL GORUNTULER CIZDIK INSALLAH AYNI BASARIYI LİGDEDE GOSTERECEGİZ;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:54. |