![]() |
Aytaç Ak
Arkadaşlar bence Aytaç ile Yeni transfer diallo arasında güzel bir rekabet olacak.. Aytaç sakaryaspordaki performansını yakalrsa diallo kulubede oturur...
diallo da çok kaliteli bir oyuncu sivasta olduğu için mutluyum.. |
-->: aytaç ak
hangisi iyi oynarasa o kapar formayi
|
-->: aytaç ak
[B]görmeden bir şey diyemem bakıp görcez...[/B]
|
--->: aytaç ak
[B]Beyler Valla Arkadasın Gusel Bi kariyeri var Aldıgım istihparat dogruysa
4 sene once sakarya kume dusunce malatyaya gitmiş Sonrada Malatya küme düşmüş Hayırlısı :D [/B] |
bence aytaç çok kaliteli bir oyuncu.
ilk topların hepsine müdahale etti manisa maçında. umarım formayı kapar. önemli olan sivasspor ve türk futbolunun başarısı... belli mi olur aytaç iyi bir form yakalar ve milli takıma seçilir.. şimdiden başarılar aytaç.... |
ben izlemedim bilmiyom görürüz yakında
|
en iyisi bir maç o oynasın bir maç o (NASIL FİKİR AMA????)
|
[QUOTE=merkez_emre;228893][B]Beyler Valla Arkadasın Gusel Bi kariyeri var Aldıgım istihparat dogruysa
4 sene once sakarya kume dusunce malatyaya gitmiş Sonrada Malatya küme düşmüş Hayırlısı :D [/B][/QUOTE] [B]Tövbe Tövbe :D Neyse bu senede şampiyon oluruz oda kendi şansızlığını kırmış olur :D[/B] |
ya biz forum açmıyomuyuz açılıyorsa biri bana anlatsın lütfen
|
-->: --->: aytaç ak
[QUOTE=merkez_emre;228893][B]Beyler Valla Arkadasın Gusel Bi kariyeri var Aldıgım istihparat dogruysa
4 sene once sakarya kume dusunce malatyaya gitmiş Sonrada Malatya küme düşmüş Hayırlısı :D [/B][/QUOTE] ciddi ciddi güzel kariyermiş :) ama burası sivas buranın havasını solumak yetiyor ii topçu olmak için :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:29. |