![]() |
DİYARBAKIRSPOR (BİZ GRUBU)
Değerli Sivaslı kardeşlerim..
Tek Ülke Tek Vatan Tek Millet Mantığı ile Türkiyenin Her karışı Bizim Memleketimiz Toprağımız ve Vatanımızdır.. değerli bir arkadasımız Sivaslı ayhan_58 rumuzlu arkadaşımız ve arda58 arkadasımızın [url]http://www.diyarinsesi.biz[/url] Taraftar Sitemizde Yapmış olduğu güzel yorumlar ve oraya gelen diğer Sivaslı kardeşlerimin güzel yorumları beni burda üye olmaya zorladı.. Hepinize sevgiler saygılar.. Allahıma Emanetsiniz.. Başarılar Diliyorum.. |
-->: DİYARBAKIRSPOR (BİZ GRUBU)
[QUOTE=Sokrates;229872]Değerli Sivaslı kardeşlerim..
Tek Ülke Tek Vatan Tek Millet Mantığı ile Türkiyenin Her karışı Bizim Memleketimiz Toprağımız ve Vatanımızdır.. değerli bir arkadasımız Sivaslı ayhan_58 rumuzlu arkadaşımız ve arda58 arkadasımızın [url]http://www.diyarinsesi.biz[/url] Taraftar Sitemizde Yapmış olduğu güzel yorumlar ve oraya gelen diğer Sivaslı kardeşlerimin güzel yorumları beni burda üye olmaya zorladı.. Hepinize sevgiler saygılar.. Allahıma Emanetsiniz.. Başarılar Diliyorum..[/QUOTE] hoşgeldin kardeş sitemize..sivaslılar her yerde centilmen davranmak durumundadır...diyarbakırspora başarılar dileriz.. |
--->: DİYARBAKIRSPOR (BİZ GRUBU)
Merhaba Diyarbakırlı Arkadaşlar Hoş Geldiniz SeFA Getirdiniz süper lig yolunda sizlere başarılar dilerim.
|
hoşgeldiniz inş yakında süperligde karşılaşırız zevkli maçlar çıkar
|
hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza
|
inşallah tekrar süper lige dönersiniz.
diyarbakır2 başarılar dilerim. |
bende 5 senemi diyarbakır merkezda geçirdim çok güzel bir şehirdir. Karşılıklı güzel niyetlerimiz inşallah futbol karşılaşmalarındada sürer.
|
sitemize hoşgeldiz.....inş süperlige çıkarsınız.
|
Askerliğimi Şırnak'ta yaptığım için ara sıra Diyarbakır'a kaçıyordum.İlk gidişimde Orduevinde ikinci gidişimde Kaplan Otel'de kalmıştım.Ofis caddesinde dolaşmak çok güzeldi.Büyük şehire süper lig takımı yakışır.İnşallah isteğinize çabuk kavuşursunuz.
|
[B]Sitemize hoş geldiniz. 5 yıl boyunca ekmeğini yiyip suyunu içtiğim Diyarbakır'a selamlar.
SPOR, SEVGİ, BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:25. |