SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAKKI KRİZİ ÖNLENDİ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12019)

ceza_tolga_rep 30.07.2007 08:11

Hakkı Krizini Başkan Çözdü

Sivasspor’da dün hareketli dakikalar yaşandı , kaptan Hakkı, teknik direktör Bülent Uygun’la yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak istediğini söyledi.devreye giren Başkan Mecnun Odyakmaz krizi önledi.

Bülent Uygun futbolcusuna gerekli izni verirken, devreye Başkan Mecnun Odyakmaz girdi. Hakkı ile bir telefon görüşmesi yapan Odyakmaz’ın, “Bülent Uygun’la konuşup karar verdik. Sen bu takımın kaptanısın. Bir yere gitmeni istemiyoruz” dediği öğrenildi. Bu konuşmanın ardından tecrübeli oyuncu da, takımda kalma kararı aldı.

gmmetin 30.07.2007 08:38

--->: Hakkı Krizini Başkan Çözdü

hakkının bu sene yedek kalacağını bildiği için eskişehir spordan teklif aldı bunun için gitmek istiyor.33 yaşındaki türk bir spoter artık türk liginde olmamalı bende hakkının yedek kalana kadar gitmesi en uygunu

TRAPER 30.07.2007 09:02

böylece 5-6 stoperimiz oldu....

BAŞARDIK 30.07.2007 09:37

hakkı gitsin artık.kişisel olarak bakmayalım.rengimiz için,ismimiz için bakalım artık bu duruma.iyi o zaman hakkıyı bide muhammedi oynatalım.rakipten genç bir oyuncu gelsin kızartma yapsın bizi.olamaz olmamalı.

hakkı belki oynar.ama ağırlaştı artık.kendide biliyor.bide naz yapıyor.yaşattığı mutluluklar ve verdiği emek içinde teşekkür ederim.yorum yapan arkadaşların ne demek istediğini anladım.ben biraz onlardan açık konuşayım dedim.

Divriği58- 30.07.2007 11:14

HAKKI TAKIMA ABILIK YAPIYO AYRICA KAPTANIMIZ BENCE KALMALI BU YIL DA IYI HAZIRLANDIYSA OYNAR DIYE DUSUNUYORUM FIRIKIKLERIN USTASIII HAKKI CARLOSSS ............... AYRICA BU HABERIN YALAN OLDUGUNU DUSUNUYORUM HAKKIYI SUANDA ALICAK HIC BI TAKIM YOK

hafikli_yigido 30.07.2007 11:16

herkes yalan bi sen doğrusun...!!!!!!!!!!!

Besyo_cu 30.07.2007 12:41

[B]Sezon başında neden gitmek istemedın de şimdi gitmek istiyorsun iyileştin yavaş yavaş da form tutmaya başladın şimdide gitmek istiyorsun öylemi, Sivasspor sen sakatken o kadar ay paranı ödedi yattıgın yerden paranı aldın şimdi iyileştin gitmek istiyorsun....
NOT : Eger Haber doğru ise[/B]

halterci 30.07.2007 13:29

KULÜBEYE DÖNENE KADAR KAL HAKKI SEN ONLARIN ABİSİ GİBİSİN

kakikli 30.07.2007 14:15

kesinlikle hakkıya ihtiyacımız var..
eğer hakkı böyle bir davranışta bulunduysa takıma bundan sonra faydalı olamaz.
takıma tecrübeli stoper lazım...
ne olursa olsun hayırlı olsun...

cenk5821 30.07.2007 14:30

hakki eger gitmk istiyosa durdurmaya gerek yok onun yerini doldururuzzz dolu zatenn

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:14.