SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR SEVGİMİZ. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12039)

SivasSpor.Com 01.08.2007 20:55

SİVASSPOR SEVGİMİZ.

[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/img]

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Ben Sivaslıyım diyenin şöyle bir oturup Sivasspor için ne yaptım sorusunu kendisine sorması lazım.Gerçekten Sivasspor için neler yapıyoruz?

Zaman zaman maçlarına gitmek, Sivassporu basından takip etmek, Sivasspor için övgü dolu sözler sarfetmek yeterli olur mu? Elbette değil! Hani derlerya Bu iş yalnızca maneviyatla, duayla ve sevgiyle olsaydı, Suudi Arabistan Dünya şampiyonu olurdu! Gerçekten de öyle. Tabiki maneviyat olmalı, eğer bu olmazsa bir kulüp para içerisinde yüzsede başarı gelmez. Futbolda maneviyatla-maddiyat futbolda etle-tırnak gibi, birisi olmazsa, diğerinin varlığınında fazla önemi kalmıyor. İkisinin bir arada olması şart! Beni yakından tanıyanlar bilir. Kesinlikle üç büyüklere sempatim olmaz! Sadece onların taraftarlarına hayranlığım vardır, hele de Beşiktaş taraftarına..

Bakın geçen sezon 17 bine yakın kombine satışa sunan Beşiktaş kulübü, bunların hepsini sattı. Bu sezonda piyasaya sürdüğü yaklaşık 13 bin kombineyi de daha ligilerin başlamasına iki hafta kala bitirdi. Önceki gün Beşiktaş kulübünden yapılan açıklama verilen destekten dolayı taraftara teşekkür edildi. Beşiktaş kulübü bu sezon kombine biletlerinden 10 milyon YTL, yani 10 trilyon lira gelir elde etmiş. Maçlarda satılacak biletlerle birlikte siyah-beyazlı kulüp 20 milyon YTLlik gelir bekliyormuş. Bu şu demek, Sivassporun rakibi olan Beşiktaş kulübü sadece seyirci hasılatından neredeyse Sivassporun bütcesinin iki katı kadar gelir elde edecek. Hadi bu takımlarla mücadele et, nasıl edeceksen?

Geçen sezon kümede kalmayı son haftalarda başaran Bursaspor kulübüde, yine geçen sezon 15 binin üzerinde kombine bilet satarak herkesi şaşırtmıştı! Peki bu durum Sivassporda nasıl? Şunu öncelikle belirtmekte fayda var, Türkiye nin en ucuz kombine biletini Sivasspor kulübü satıyor. Geçen sezon 500 civarında kombine bilet satan Sivasspor, bu sezon biraz daha çok (!) satarak şu andaki satış rakamının 800e yaklaştığı belirtiyor.

Toplam 2 bin 200 kombine biletini satışa sunan Sivassporun bu kombinlerin tamamanı satması imkansız gibi görünüyor. Çünkü kombine alacak olanlar zaten aldı, bundan sonra kombine alsam mı, almasam mı? diye tereddüt yaşayanlar alacaktır, bunların sayısı da fazla olmaz.

Kendi takımızı bırakıp, başka takımlara ve futbolcularına hayranlık duyma olayı bizde fazla olduğu için, Sivaslılara bir konuyu özellikle hatırlatmak istiyorum. Bırakın Sivassporu, Dünya starları Roberto Carlos ve Lincoln gibi futbolcuları izleyeceksiniz, hiç olmazsa onlar için kombine bileti alın!

izmirliyigido 01.08.2007 22:41

--->: SİVASSPOR SEVGİMİZ.

ABDULLAH YİĞİT ARKADAŞIMA KATILIYORUM. SİVASSPOR ADINA HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORUZ, BARİ 200 YTL VERİP BİRER KOMBİNE ALALIM. BEN GURBETTE (İZMİR'DE) OLDUĞUM HALDE BİR KOMBİNE ALIP SEVDİĞİM BİRİSİNE HEDİYE ETTİM. SİVAS DIŞINDA OLAN VE MADDİ GÜCÜ İYİ OLANLAR LÜTFEN KOMBİNE KONUSUNA DUYARSIZ KALMASIN.

BAŞKA SİVASSPOR VE SÜPER LİG YOK.

DEĞERLER ELİMİZDEN GİTMEDEN KIYMETİNİ BİLELİM. SONRA PİŞMAN OLMAYALIM.

BAKIN SÜPER LİGDE BOY GÖSTEREN TAKIMLAR ŞİMDİ NEREDELER. BİR BALIKESİRSPOR, BİR ERZURUMSPOR, BİR SİİRT JETPASPOR, BİR YİMPAŞ YOZGATSPOR, BİR AKÇAABATSPOR NEREDEYSE KAYBOLMAK ÜZERELER. HATTA GÖZTEPE KAYBOLDU BİLE. BU HALE DÜŞMEMEK İÇİN ŞİMDİDEN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM.

.

semihkilic_58 01.08.2007 23:25

haklısın hemşo her sivaslı birer kombine almayı kendınee adet edınmelıı herşey sivassporumuz ıcın herseytı yonetımden beklemek dogru degıl bizlerde taraftar olarak uzerımıze dusenı yapmalıyızz

semihkilic_58 01.08.2007 23:42

SİVASSPORUMUZA DESTEK CIKMAK ICIN KAMPANYA BAŞLATILMALI ASLINDA . RESMİ DAİRELERDE CALISAN İŞCİLERDEN , ESNAFLARDAN ve gönüllü vatandaşlardan yardım toplanmalı daha iyi bir sivasspor ve uefa icin

Ss--58--Ss 01.08.2007 23:44

sivaslının gurur kaynagı sivasspor.sivasspor sevgımız sivasspor herseyımız sivasspor bırtanemız....

semihkilic_58 01.08.2007 23:46

bizim için varsa yoksa sivasspor

Dark Force 02.08.2007 00:42

-->: SİVASSPOR SEVGİMİZ.

[B]Abi servetim olsa yarısını sivasspora vermeye hazırım ben aldım kombine ama isteyip alamayanlarda var olmayıncada olmuyor abi sivasımızı ve sivassporumuzu o gariban yiğidolarımızın duaları ve gönül sevgileri bu duruma getirdi
Maça çocuğuyla beraber gelen bir abi çocuğunu bilet aldı ama kendi parası olmadığı için bilet alamadı canlı tanığıyım ve çocuğuna ben seni dışarda bekliyorum dedi ve maça soktu
kısacası
Sivasın ve sivassporun sahibi gariban vatandaşımızdır

İNŞALLAH BAZI YERLERE MESAJIM GİTMİŞTİR

yigido Atilla 02.08.2007 02:11

[COLOR="DarkSlateBlue"][I][B]Evet bu Sivasspor sevgimiz Hic Bitmesin. Benim 4.Eylül stadinda maclari Izleme imkanim yok. Madem ben Maclari izleyemiyorsam benim yerime maclari izlemek isteyipte izleme imkani olmayan genc Sivassporlu kardeslerim Stadta yerimi alacaklar.. Gecen sezonda 1967 Genc Tarafatlar dernegine Kombine Yardim kampanyasina Katildim. Yeni bir Kombine yardim kampanyasi Baslatilirsa Kampanyaya katilip Taraftarlik Görevimi her sene yapacagim .. Bu Sivasspor Sevgimiz Hic bitmesin..........[/B][/I][/COLOR]

1967_CLUB_ERDİ 02.08.2007 09:49

KOMBİNE PAHALI YAA 200 YTL YE KOMBİNEMİ OLUR

150 Yİ GEÇMEMESİ LAZIM.BURDA YÖNETİCİLERİN HALKI DÜŞÜNMESİ LAZIM

ceza_tolga_rep 02.08.2007 09:58

ben kombinemi aldım.bence 200 ytl normal bi fiyat.bursa,antep,konya da fiyatları görseniz dudaklarınız uçuklar ve japon yapıştırıcıyla ayırmazsınız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:45.