![]() |
[size=2]Sivasspor’un başarılı file bekçisi Akın “ Kale benim “ dedi.
Hannover’de kamp hazırlıklarını devam ettiren Yiğido’nun başarılı file bekcisi Akın “ Süper ligde yedek kalmak istemiyorum. Başarılı bir performans çıkararak kaleyi alacağım.Sivasspor süper ligde başarıdan başarıya koşacaktır “ dedi.[/size] [img]http://www.yeniulke.net/spaw/images/lib1/Akin-Vardar.gif[/img] |
takimda rekabet olmasi iyidir ne diyelim calisan formayi kapar
|
kadir abimin dedigi gibi rekabet olmasi iyidir herkes forma icin yarisacak ve performanslari artacak
mukemmel............ |
[quote=kadir20]takimda rekabet olmasi iyidir ne diyelim calisan formayi kapar[/quote]
AYNEN KATILIYORUM |
[size=2][b]HER ZAMAN TAKIMDA REKABETİN OLMASI TAKIMIN PERFORMANSININ ARTMASI DEMEKTİR. AZİM VE KARARLILIK,LA YAPILAN MÜCADELE BAŞARIYI GETİRİR. BAŞARILI KALECİMİZ AKIN,DA İNŞALLAH İYİ BİR PERFORMANS GÖSTEREREK SİVASSPORUMUZU BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞTURURLAR İNŞALLAH... [/b][/size]
|
[size=2][color=blue][b]kaleye kimin gectiginde ziyade, gecenin en iyi sekilde bizi temsil etmesi onemli... isimlere takılıp kalmak iyi olmaz... yeterki basarılı olup formanın hakkını versin... seninde kalede olman hicte fena olmaz akın :wink: :wink: [/b][/color][/size]
|
[quote=gunay][size=2][color=blue][b]kaleye kimin gectiginde ziyade, gecenin en iyi sekilde bizi temsil etmesi onemli... isimlere takılıp kalmak iyi olmaz... yeterki basarılı olup formanın hakkını versin... seninde kalede olman hicte fena olmaz akın :wink: :wink: [/b][/color][/size][/quote]
hayirlisi olsun :P |
HIRSLI OLMALARI IYI CÜNKÜ O ZAMAN IYI OYNARLAR
|
kim yedek kalmak ister ki zati ??? hem de SİVASSPOR gibi bir takımda :D
|
BAZI OYUNLARDA O KALEDE OYNAR :wink:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:55. |