![]() |
TS - SİVASSPOR PFDK´DA
[IMG]http://www.gencturkhaber.com/images/150807.jpg[/IMG]
Avni Aker Stadı'nda oynanan olaylı maç nedeniyle Trabzonspor ve Sivasspor Kulüpleri, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildi. Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Trabzonspor-Sivasspor maçında çıkan olaylar nedeniyle Trabzonspor ve Sivasspor Kulüpleri ile Sivassporlu futbolculardan Musa, Murat, Muhammet, Akın, Yasir ve Mehmet Yıldız PFDK'ya sevkedildi. |
-->: TS - SİVASSPOR PFDK´DA
sahaya inen onlar cezayı yiyecek biz..yazık ya..3 puan falan vermesinler istemiyoruz yetr ki futbolcularımız ceza almasın..
|
--->: TS - SİVASSPOR PFDK´DA
yok yaa ne dogrusu hepsi kalles trabzonlular futbol teröristleri maca giden bi cok arkdasım wardı hepsi pişman rezillik baska bişey degil yaa
|
yok ben de şaşırdım mynette gördüm de haberi iyice coşmuşlar ne yapcaklarını şaşırdılar heralde....
|
Musa, Murat, Muhammet, Akın, Yasir ve Mehmet Yıldız PFDK'ya sevkedildi.
: bence bu futbolcular hiç bir şey yapmadılar darbeyi yiyen mehmet yıldız ama cezayıda yiyen mehmet yıldız olmaz bu kadar. murat,akın,mehmet yıldız bunlara verirmemesi gelekirdi. muhammet,musa,yasir bunlar dogru vurdular inşallah fazla ceza vermezler |
Bize bir şey olmaz trabzonspor düşünsün bizim futbolcularımızın bazılarına uyarı gelebilir esas cezayı trabzonspor yer hemde ömründe yemediği kadar ceza yer bir daha yaparsa sonunu kendileri düşünsün artık kümeyemi yoksa başka yerleremi?o zaman görürüz
|
Arkadaslar Musa Masallah göz doldurdu futboluyla bana göre ama malesef cok sinirlendi o macta, direk aymanin üstüne gitti bu da iyi olmadi. Insallah fazla ceza almazlar.
|
musa ,murat ,yasir ve mohamme ceza alacaklar büyük ihtimal..malum tsliler baya bir yırtındı sırf o yırtınmanın hatrına verirler bize de ceza..
|
trabzondan kim sdevk edilmiştir acabaa ayman ersen matin ceyhun tolga seyhan erdinç gökdeniz inşallah bunların hepsi sevk edilmiştir
|
iki seçenek var ya bizi hükmen galip sayacaklar ya da futbolcularımıza ceza vermeyeckeler...
hem bizi mağlup sayıp hem de futbolcularımıza ceza verirse bu lig kolay kolay bitmez..herkes maç sonu sahaya atlar... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:44. |