![]() |
ŞEHİTLER İÇİN MAÇA
Sivasspor Kulübü'nün geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası'nın geliri şehit ailelerine bağışlanacak.
Sivas Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, düzenlediği basın toplantısında, bu yıl 10'uncusu düzenlenen Cumhuriyet Kupası 4'lü Futbol Turnuvası'nın gelirinin şehit ailelerine bağışlanmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Sivasspor yönetimi ile bir araya gelerek turnuva biletlerini 1 YTL olarak belirlediklerini ifade eden Hızal, ''İnşallah Sivaslı hemşehrilerimizin bu duyarlı davranışa gerekli desteği vereceklerine inanıyoruz. Oynanacak kupa karşılaşmalarında, Sivaslıları 4 Eylül Stadı'na gelip takımı desteklemelerini, aldıkları biletin bir şehit ailesine, gaziye destek olacağı bilinci içeresinde olmalarını istiyoruz'' dedi. Hızal, bu konuda Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, sivil toplum örgütleri ve kamu kuruluşlarının da desteğini beklediklerini belirtti. |
--->: TURNUVA GELİRLERİ ŞEHİT AİLELERİNE
inş. katılım çok olur ki olacağınada inanıyorum
bu arada kale arkası, maraton falan nasıl olacak şansınamı artık neresi gelirse (h er yer 1 liraya o yüzden soruyorum ) |
--->: TURNUVA GELİRLERİ ŞEHİT AİLELERİNE
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12655[/url]
|
--->: ŞEHİTLER İÇİN MAÇA
ah ah SIVAS da olmak vardi 4 eylul un sesini duymak vardi
|
NE GÜZEL BİR DAVRANIŞ İNŞALLAH SİVASLILAR DA BUNA DÜZGÜN KARŞILIK VERİR
|
çok güzel bir düşünce kim düşündüyse teşekkürler
|
kim düşündüyse çok çok tşk ederiz..
|
çok güzel bir davranış teşekkür ediyoruz. Ben bütün arkadaşlarımla konuşup hep beraber maça gidecez. İnşallah stadımız dolar
|
HELAL OLSUN SİVASSPORUMA KATILAN TÜM TAKIMLARA
|
-->: ŞEHİTLER İÇİN MAÇA
ben şimdiden 10 tane almaya çalışacam ..........
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:47. |