SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   ÇAKMAKSPOR KARDEŞ TAKIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12889)

EyüphanAydın 11.09.2007 11:54

ÇAKMAKSPOR KARDEŞ TAKIM

İYİ GÜNLER BEN EYUPHAN AYDIN İSTANBUL ÜMRANİYE ÇAKMAKSPOR SİVASSPORU KARDEŞ TAKIM OLARAK ŞEÇMİŞTİR ARKADAŞLARIMIZ ARASINDA TOPLANIP SİVASSPOR.COM DESTEK VE SİVASSPORUMUZA DESTEK VERMEYE DEVAM ETCEZ

altuntas58 11.09.2007 12:14

-->: ÇAKMAKSPOR-SİVASSPOR KARDEŞ TAKIM

Eyüphan kardeşim sivasspor.com adına calışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ederim ayrıca çakmaksporada başarılar dilerim bizi kardeş kulüp olarak secmeniz inanınki beni çok gururlandırdı sen galiba cakmakspor futbol takımında oynuyorsun ümraniyenin cakmak mahallesinin takımı kendini iyi yetiştirde seni sivasspora transfer etsinler bunun için çok çalışman lazım cünkü sivassporun formasını giymek öyle kolay bir şey değil

EfsaneMermerbey 11.09.2007 12:45

--->: ÇAKMAKSPOR-SİVASSPOR KARDEŞ TAKIM

bak bana eyüphan sen ümraniye değilde çakmakspor demelisin.
1-akıncılar 58 grubu olarak kalemiz ümraniyedir.
2-bursadan,izmitten,yalovadan gelen arkadaşlarımız bile kale gözüyle bakarlar.
3-çalışmalarını yapıyorsan çakmakspor de ümraniye deme.
4-ümraniyede bir çalışma yapacaksan akıncılar 58 grubuna takılmanı tavsiye ederim.şuan gençlere çok önem veriliyor.
5-ümraniye çakmaksporun seyirciside bizleriz.halısahasını,yenilenen sahasını öneri ve fikirlerimizle ilerlemesini ve geleceğe yönelik güzzel bir tesis haline gelmesini sağlamak için uğraştık.ŞİLE YILDIZ SPORU ORDA İDMAN YAPSIN DİYE BİZ ZORLADIK ÇAKMAKSPORA BİZ PARA KAZANDIRDIK.elemelerde çakmakspora eskişehirde(çok gitti)

ÜMRANİYE YAMANSPOR,ÜMRANİYESPOR VE ÜMRANİYE DOĞUŞSPORUN FANATİK TARAFTARLARI DESTEK VERİRKEN ÇAKMAK HALKI DESTEK VERMİYORDU.O YÜZDEN YAŞIN 18 Zİ GEÇSİN FİKİRLERİNE SAYGI GÖZTERİRİZ.AMA ŞUAN ÜMR DİYEMESSİN ÇAKMAKSPOR DE.lütfen.

şimdi atlar birisi alıntı yapar

ALLAHA EMANET OL EYÜPHAN.

kardeş takım demissin.kardeşlikten bahset.takım ilişkisinden bahset.ama halka dönünemessin.halkın ve istanbulDAKİ yiğidoların ilk grubu bizleriz.DÜŞÜNCEMİZ İSTANBULDA 1 DERNEK VAR.İSTANBULDA 1 GRUP VAR.

3.KİŞİLER ORTAYA ÇIKMAMALI.İZİN YOK.
EN DORUSU BU.

cenk5821 11.09.2007 13:22

eyuphan kardes size basarilar dileriz desteginiz icin ayrica tesekkur ederzzz

Ss--58--Ss 11.09.2007 13:33

eyüphan teşekkür ederiz.çakmakspora basarılar.

EfsaneMermerbey 11.09.2007 13:36

EYÜPHAN AYRICA SEN ÇAKMAKSPORDA TOP KOŞTURUYORMUSUN.
Bİ BİLGİ VER BAKAYIM.GENEL OLARAK.FUTBOLCUYSAN SÖLEDE BİLEK GÜZEL KARDEŞİM.

EyüphanAydın 11.09.2007 13:41

EVET ŞU ANDA ÇAKMAKSPORUN B GENÇ TAKIMINDA OYNUYORUM İNŞALLA ÜLKEMİ VE İLİMİ İYİ TANITABİLİRİM

EfsaneMermerbey 11.09.2007 13:52

[QUOTE=eyuphan58;248343]EVET ŞU ANDA ÇAKMAKSPORUN B GENÇ TAKIMINDA OYNUYORUM İNŞALLA ÜLKEMİ VE İLİMİ İYİ TANITABİLİRİM[/QUOTE]

BAK O ZAMAN.ÇAKMAKSPOR ŞUAN ÜMRANİYESPORDAN İYİ BİR EKİP.ESKİ HALİNİ VE YENİ HALİNİ BİLİRSİN.ŞİMDİ ÇALIŞMALARLA GÜZELLEŞTİRİLİYOR ÇAKMAKSPOR.BELKİDE TAMAMLANMIŞTIR.3 HAFTADAN BERİ UĞRAMIYOM ÇÜNKÜ.AMA YAMANSPOR DİBE DEMİR ATAN GEMİ GİBİ.SADECE SONDURAK YER ALTI GENÇLERİNİN DESTEĞİ İLE SAHİP ÇIKMASI İLE AYAKTA KALIYOR.ÜMRANİYE DOĞUŞSPORDAN UZAK DUR.MUSTAFA KEMALİN YANİ 1 MAYISIN TAKIMI.ORADA ADAMI DEREYE ATARLAR.TOPCU MOPÇU DİNLEMEZER.DEDİĞİM GİBİ SEN ÇAKMAKSPORDA DEVAM ET.AMA BAKMISSIN ÜMR İÇİNDE YOLUN AÇILDI.ÜMRANİYESPORA GİT.ZATEN UZAK DEĞİL FZLA YAKIN SAYILIR.İDMANLAR ESKİ ÇÖPLÜK YENİ ADI İLE HEKİMBAŞI ÜMRANİTYESPOR TESİSLERİ.KÜÇÜKSUDAN İNECEKSİN AŞAĞIYA.GERÇİ BİLİRSİN SEN.HA BİDE ŞU VAR ÇAKMAKSPORU 3.LİG VE ZAMAN ZAMAN 2.LİG TAKIMLARIDA İZLEMEĞE VE TOPCU ALMAĞA GELİRLER.3-4 KİŞİ GİTTİ GENÇLERDEN BİLİYOM.SENDE DUYMUSSUNDUR.

HATA YAPMA.OTURDUĞUN YERDE YA ÇAKMAKSPOR DE YA ÜMRANİYE.DİĞERLERİNDEN UZAK DUR.BAK BEN BİLİYOM BU İŞLERİN İÇİNDEYİM.AYRICA BENİM LİSANSIM ÜMR VE ÇAKMAK ARASINDA GİTTİ GELDİ.LİSANSLI TOPCULARIYDIM BEN ONLARIN.SİGARA İÇİYOM DİYE KOVDULAR.Ü.DOĞUŞSPOR VE YAMANSPORDAN UZAK DUR.GERİSİ UYGUN VE ÜMR DIŞI UYGUN.ASLINDA ONLARDA KULÜP OLARAK İYİ AMA SEYİRCİLERİ...
İŞTE ONDAN.

AFERİM YAV.Bİ TOPCUMUZ DAHA OLDU.:)

EyüphanAydın 11.09.2007 14:15

TAMAM BU DEDİKLERİNİ DİKKATE ALCAM SAOL......

EfsaneMermerbey 11.09.2007 14:27

[QUOTE=eyuphan58;248361]TAMAM BU DEDİKLERİNİ DİKKATE ALCAM SAOL......[/QUOTE]

bak ayrıca mehmet diğe bir cocuk vardı.o ya minik yada yıldız takımdaydı.14-16 yaş grubunu görmeden transfer ettiler çakmaktan.libadiye yada beylerbeyi almıştı sanırım.

ayrıca ümraniyesporu a.gücü izler çaktırmadan.bi ara zafer vardı kaleci ankaragücünde.şimdi gitmiş sanırım fazla bilgim yok kendisinden.o ümraniyespordan gitti.hatta milli bile oldu sanırım yav.ha çakmaksporu ankaragücüde izleyor galiba.ama sen bana mesajlarda demissin.doğrudur.

nese konuyu bölmeyek.hadi iyi günler.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:52.