![]() |
RAHATSIZ OLUYORUM!
[IMG]http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_2457_12FAN6YILDIZ-B-Y280.jpg[/IMG]
Her gün başka takımla anılmaktan sıkıldığını söyleyen Mehmet Yıldız, “Kötü olunca ‘kafası karışık’ damgasını vuruyorlar. Transfer döneminin bitmesine sevindim” dedi Gösterdiği performansla A Milli Takım’a kadar yükselen Mehmet Yıldız, bu yıl da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekti. İstanbul kulüplerinin ardından Rus Rubin Kazan’ın da teklifte bulunduğu golcü oyuncu, Üç büyüklerden kulübüne teklifler geldiğini belirten milli futbolcu, “Transfer döneminin bitmesine sevindim. Her gün farklı bir takımla anılıyordum ve biraz kötü oynayınca hemen ‘kafası transferde, bu yüzden oynayamıyor’ deniliyordu. Ancak transfer dönemi bitince rahatladım” dedi. [B]‘Maç tekrarlanırsa...’[/B] Profesyonel bir futbolcu olduğunu kaydeden, “Kulübüm ve çıkarlarım doğrultusanda hareket ederim” dedi. Trabzon’da çıkan olayları artık unutmaları gerektiğini kaydeden Mehmet, “Başkanımız zaten gerekli girişimleri yaptı. Biz takım olarak oynayacağımız maça odaklanıyoruz. Trabzonspor ile tekrar oynarsak, şu da bir gerçek ki; ekstra bir motivasyon olacaktır takımda. Kimsenin puanlarında gözümüz yok ama kuralları da göz ardı etmemek lazım” diye konuştu. |
-->: RAHATSIZ OLUYORUM!
İYİ OLDU M.YILDIZ GİTMEMELİ...............................
|
--->: RAHATSIZ OLUYORUM!
işte bu kadar.... Mehmet hepimizin bildiği gibi akıllı ve duyarlı bir futbolcu.... ne yapması gerektiğini iyi biliyor.... UEFA'da Mehmet'i kadroda görmek istiyoruz...
|
ewt mehmetsiz bir sivas düşenemiyorum..
|
bence hiç rahatsız olmuşa benzemiyor hoşuna gidiyordur neden gitmesinki ama sivassporda kalacak inş.
|
valla bende OLSAM BEN ÖLÜRÜM ÖYLE SIKINTIDAN AMA GİTMESİN VALLA...
|
[B]adam artık baksanıza sıkılmış başka takımlarda adının geçmesinde niye zorluyorsunuz [COLOR="DarkRed"]Mehmet Yıldız[/COLOR] [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] dan gitmezzzzz........[/B]
|
-->: RAHATSIZ OLUYORUM!
Mehmet Sen bizim en büyük kozlarımızdan birisin bu sezon sivassporda kaldığın için teşekkürler sen bizim her şeyimizsin
|
mehmet yıldızdoğru söylüyor ya bir gün galatasaryda bigün trabzonda fenerde beşiktaş ta hep yalan söylüyolar gitmediği iyi oldu gitmeyeceğini biliyorduk zaten hep iddaaları yalanlıyordu
|
[B]Mehmetin bizde kalması takım için çok öneli, çünkü çok hırslı bir futbolcu...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:59. |