![]() |
ADALET BEKLİYORUZ!
Başkan Mecnun Otyakmaz, Trabzonspor ile oynadıkları olaylı maçın kurallara göre Sivasspor lehine tescil edilmesi gerektiğini savunarak, ''Maçın büyük bir ihtimalle adımıza tescil edileceğini düşünüyoruz'' dedi.
Taraftarların sahaya girmesi üzerine yarıda kalan ve Trabzonspor'un 5 maç seyircisiz oynama cezası almasına neden olan karşılaşma için Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı ''Tarafsız sahada ve seyircisiz olarak tekrar edilmesi'' kararına yapılan itirazı geçen hafta görüşmeye başlayan kurul, 12 Ağustos'ta oynanan Trabzonspor-Sivasspor maçının hakemi Bülent Demirlek ile karşılaşmanın gözlemcisi İbrahim Aksoy ve temsilcileri Metin Demir ve Tufan Öktüren'in görüşlerine başvurma kararını almıştı. Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, bugün yapılacak haftalık olağan toplantısında, maçın hakem, gözlemci ve temsilcilerini dinleyecek. |
ADALET BEKLİYORUZ!
Bundan sonra yanliş karar veremezler heralde 3 puan bizim olacaktır olmasa bile cıkar oynar ole alırız.
|
ADALET BEKLİYORUZ!
[COLOR="RoyalBlue"][B]federasyonun aldığı yanlış kararı inşallah tahkim düzeltir.yoksa liglerin son haftasında zor durumda olan her takımın taraftarı sahaya atlar...NEDE OLSA MAÇ TEKRAR![/B][/COLOR]
|
ADALET BEKLİYORUZ!
[B]Bakalım adalet yerini bulacakmı???
Biz bedava 3 puan peşinde değiliz. Bazı çevreler böyle düşünüyor ancak kural, kanun böyle olması gerek diyorsa o zaman buna herkesin saygı göstermesi gerekir. Birine gelince kural işleyip diğerine gelince bunu idare edelim deyip kurallar dışında davranılırsa o zaman bu zihniyetin tümden değişmesi gerekir. Hani derler ya lahanaya gelince kımır kımır pırasaya gelince meeee![/B] |
ADALET BEKLİYORUZ!
[B]UMARIM OLUMLU BİR KARAR ÇIKAR.[/B]
|
-->: SİVAS ADALET BEKLİYOR!
Başkanımız sayın mecnun odyakmaz basın mensuplarına doğru olanı adil olanı söylemiş kararın bizim lehimize sonuclanacağını düşünüyorum zaten başka cıkar yolu yok diyorum hakkımızda hayırlısı olsun
|
-->: SİVAS ADALET BEKLİYOR!
bu maç 0-3 bizimdir................
|
ADALET BEKLİYORUZ!
Futbolda adalet bakalım yarın nasıl tecelli edecek tahkim kurulunun yarın zorlu bir sınavı var bakalım haklımı kazanacak yoksa haksızmı kazanacak göreceğiz
|
--->: SİVAS ADALET BEKLİYOR!
bu maçı bize vereckler başka çareleri yok.
|
ADALET BEKLİYORUZ!
burdan 3 puan gelse de gelmese de bu hafta oftaşı sonra tsyi yendim mi 12 puana çıkıyoz inş...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:43. |