![]() |
MAÇIN ARDINDAN...
[IMG]http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_2474_uygun2800.jpg[/IMG]
Teknik Direktör Bülent Uygun, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada sonuçtan memnun oldugunu belirterek, "Kazandığımız için mutluyuz ve önümüzdeki haftalarda da iyi futbolumuzu devam ettirmek istiyoruz" dedi. "Bugün sahada futbol adına her iki takımı kutlamak lazım. Özellikle Osman Özdemir gibi genç bir hocanın, takımına oynattığı güzel oyundan dolayı mutluluk duydum. Avrupa'da oynanan maç gibi bir futbol oynandı. Her iki tarafta güzel pozisyonlar bulabildi. Murat'ın attığı gol ki, son zamanlarda gördüğümüz en güzel gol oldu. Kazandığımız için mutluyuz ve önümüzdeki haftalarda da iyi futbolumuzu devam ettirmek istiyoruz" dedi. Sivassporlu futbolcu Musa Aydın ise, "Bizim için iyi bir mücadele oldu. İçeride oynadıgımız maçları kazanmak istiyoruz. Şu ana kadarki en tempolu ve dinamik maçımızı oynadık. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacagız" şeklinde konuştu. Gençlerbirliği Oftaş Teknik Direktörü Osman Özdemir, oynanan futbolun güzelliğine değinerek, şunları söyledi: "Son zamanda liglerde oynanan futboldan sıkıntı duyduğumuzu sürekli olarak belirtiyorduk. Ama bugün burada oynanan Sivasspor-Gençlerbirliği Oftaşspor maçında harika bir futbol, çok pozisyonlu bir maç ve ama neticesinde kaybeden taraf biziz. Oynadığımız futboldan çok memnunum. Belki şanssızlığımız nedeniyle bu maçı kaybettik. Özellikle ikinci yarıda yakaladığımız çok güzel gol fırsatları vardı. Bunları değerlendiremedik ve neticesinde 3 puanı burada bırakıp gittik. Ama bizim için önemli olan bu genç kadronun 5 haftadır ortaya koyduğu futbolun pozitif olmasıdır. Önümüzdeki maçlarda neticelerin bizim lehimize döneceğinden şüphem yoktur. Takımımdan fazlasıyla memnunum. İnşallah bundan sonraki maçlarda da bu günkü futbolu ortaya koyarlar." Bu arada toplantıya katılan Sivassporlu futbolcular Musa Aydın ile maçın tek golünü atan Murat Sözgelmez de güzel bir oyun sergilediklerini dile getirdi. Sivassporlu futbolcu Musa, takım arkadaşlarını tebrik ederek, "İçerdeki maçları almak istiyorduk. İki maç almıştık ve bunu da kazanmak istiyorduk. Sivasspor adına konuşmak gerekirse bu maç sezonun en tempolu ve mücadeleci bir maçı oldu. En dinamik maçı oynadık. Tabii ki Murat'ın da attığı golle 3 puanı aldık. Takımımız iyi mücadele ediyor ve iyi koşuyor. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacak" dedi. Maçın tek golünü atarak, takımına 3 puanı kazandıran Murat Sözgelmez ise galibiyeti anne ve babasına hediye ederek, "Attığım golden çok, takım arkadaşlarımın üstün performansına değinmek istiyorum. Takım olarak gerçekten çok iyi performans sergileyip, çok da iyi mücadele ettik. Attığım gol de benim için çok önemli. Çünkü Süper Lig'de attığım ilk golüm benim. Bu golü de anne ve babama armağan etmek istiyorum. Atağım golle maçı kazandığımız için de ayrıca memnunum" dedi. Sözgelmez, gol pozisyonunu daha önce antrenmanlarda çalıştığını dile getirerek, "Topun başına geldiğimde Mohammed Ali abi bana destek verdi ve başaracağımı söyleyince, ben de golü attım" şeklinde konuştu. |
--->: MAÇIN ARDINDAN...
valla takip ettiğme göre diri istekli mucale eden bir sivasspor vardı hakketimiz üç puanı aldık haftayada rizeyi geçersek zirve adaylarından biri oluruz.
|
-->: MAÇIN ARDINDAN...
maçtan geldim.muratın golü gerçekden jenerikli bir gol.haftanın golü bence.
|
-->: MAÇIN ARDINDAN...
rize, bu hafta fb den bi puan kaparak ii bi takım olduunu gösterdi ama biz kadar olamazlar haftayada onları yeneceğiz ve bence zirveye ortak olacaız..
|
taraftar gurupları dagılmış...maraton fena degildi kale arkasındaki guruplarda iş yoktu.
|
-->: --->: MAÇIN ARDINDAN...
[QUOTE=edebiyatisyen;249967]taraftar gurupları dagılmış...maraton fena degildi kale arkasındaki guruplarda iş yoktu.[/QUOTE]
şimdi bu tribünlerin iyiyemi kötüyemi gittiğine dair bi yorum anlamadm? :) ama gerçektende şöle bazı anadolu takımlara bakıyoruz bursa falan olsun adamlarda taraftar müthiş bizdede keşke öle olsadı |
sivasspor sana zirve yakışır teşekkürler tüm fotblculara ve teknik heyete biz gurbetteki sivaslıları mutlu ediyorsunuz hepinizin ayağına sağlık bursadan yiğido orhan
|
[COLOR="Red"][B]maçtan yeni geldim çok güzel bir maçtı oftaşıda kutlamak lazım süper lig'in diri takımlarından ist. bld. nede gazi antep sivaSSporumuzuntemposuna ayak uydurabilmişti maçın 92 dk. bile her iki takımda topun peşinde koşuyor ve pozisyon arıyorlardı gerçekten güzel bir maçtı ama taraftar grupları takıma küsmüşler sanırım inş.. en kısa zamanda eski halini alır
övünmekte çok haklıyız sapına kadar sivaslıyız [/B][/COLOR] |
[QUOTE=FatihCan;249975][COLOR="Red"][B]maçtan yeni geldim çok güzel bir maçtı oftaşıda kutlamak lazım süper lig'in diri takımlarından ist. bld. nede gazi antep sivaSSporumuzuntemposuna ayak uydurabilmişti maçın 92 dk. bile her iki takımda topun peşinde koşuyor ve pozisyon arıyorlardı gerçekten güzel bir maçtı ama taraftar grupları takıma küsmüşler sanırım inş.. en kısa zamanda eski halini alır
övünmekte çok haklıyız sapına kadar sivaslıyız [/B][/COLOR][/QUOTE] [B]takıma küsme diye bişey asla söz konusu olamaz başka birtakım anlaşmazlıklar var [/B] |
Ya arkadaşlar anlamadıgım şey şu...65. dk dan sonra ortasahanın pili bitiyor.evimizdeki tüm maçlara gittim hepsinde de aynı sorun var...kondisyon eksigi var sanırım...bülent hoca buna acil bi çözüm bulsa iyi olur...bu arada yeni alınan 8 numaralı formasıyla oyuna sonradan giren futbolcuda iş yokk...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:47. |