![]() |
arkadaslar, tebrik ederiz güzel turnava oldu, sivasspora süperligde basarilar dileriz.
|
Sağol kardeşim bu güzel dileklerin için..bende orduspora 2.LİG A katagorisinde başarılar dilerim...ALLAH yolunuzu açık etsin..Sevgiyle kalın..
|
[quote=ZoRBeY_58]Sağol kardeşim bu güzel dileklerin için..bende orduspora 2.LİG A katagorisinde başarılar dilerim...ALLAH yolunuzu açık etsin..Sevgiyle kalın..[/quote]+..
|
[size=2][color=blue][b]sağol gardas sizede yeni liginizde basarılar dilerim...[/b][/color][/size]
|
[b]EYWALLAH SİZEDE A KATEGORİSİNDE BAŞARILAR GÜZEL DOSTLUKLAR OLUŞTU..[/b]
|
[quote=gunay][size=2][color=blue][b]sağol gardas sizede yeni liginizde basarılar dilerim...[/b][/color][/size][/quote]
..... +1967 |
[size=2][i]Eyvallah...
Orduspora 2 lig A kategorisinde başarılar dilerim...[/i][/size] |
[size=2][color=darkred] 2.LİG A KATEGORİSİNDE ALLAH SİVASIMIZA 1. LİĞİ YAŞATTIĞI GİBİ ORDU YA DA YAŞATIR İNŞAALLAH
ÇÜNKÜ ORDU DA KARDEŞ TAKIMIMIZ[/color][/size] |
ordu maçına gittim ama pazar günkü diyarbakır maçına gidemedim
kupa hayırlı uğurlu olsun ama pek oyundan memnun kalmadım açıkçası inşallah çok daha iyi olur |
[quote=DisiKartal_58]ordu maçına gittim ama pazar günkü diyarbakır maçına gidemedim
kupa hayırlı uğurlu olsun ama pek oyundan memnun kalmadım açıkçası inşallah çok daha iyi olur[/quote] [size=2][i]Kartal seni görmek ne kadar güzel nerelerdesin....Sivasın maçına gitmişsin helal olsun...[/i][/size] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:04. |