![]() |
3 PUAN GELİYOR
[IMG]http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/33054_1_070905205610.jpg[/IMG]
Futbol Federasyonu yönetim kurulunun verdiği “ Tarafsız sahada maçın tekrarı” kararını yapılan itiraz üzerine görüşen tahkim kurulunun bu kararı bozup, 3-0 Sivasspor’un lehine karar verdiği öğrenildi. Geçtiğimiz Perşembe günü Futbol Federasyonu’nun verdiği kararı tekrar görüşen tahkim kurulu üyeleri, gözlemci İbrahim Aksoy, temsimciler Metin Demir ve Tufan Öktüren ile 4. hakem Koray Gencerler’i dinledi. Tahkim kurulu ifadelerine başvurulan İbrahim Aksoy’u, Koray Gencerler’i, Metin Demir ve Tufan Öktüren’i tek tek çağırıp yemin ettirerek görüşlerinin alındığı belirtildi. 4. hakem Koray Gencerler ile gözlemci İbrahim Aksoy’un,basına yansıdığı gibi hakem Bülent Demirlek’in “Eğer tekrar maçı oynatırsam Sivaslı 3-5 futbolcuyu oyundan atarım” demediğini ifade ettiler. Temsilcilerden Tufan Öktüren ise daha önceki ifadesinin aksine “Böyle bir şeyi kendi kendine söylenirken ifade etmiş olabilir” diyerek kararın seyirini değişiterecek ifadelerde bulundu. Maçın tekrar kararının alınmasına en büyük delil olarak gösterilen “Eğer sahaya dönersem Sivaslı 3-5 oyuncuyu atarım” sözünün hakem Bülent Demirlek’e ait olmamasından sonra tahkim kurulunun, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin maçın tekrarı yönünde verdiği kararı bozarak, tamamlanmayan maçın Sivasspor’un lehine hükmen 3-0 tescil edildiği,ancak bu kararın Perşembe günü hakem Bülent Demirlek’in dinlenmesinden sonra kamuoyuna açıklanacağı belirtildi. Federasyona yakın çevreler, kamuoyundan gelen yoğun tepki üzerine Futbol Federasyonu Tahkim Kurulunun böyle bir kararı almak zorunda kaldığıda ifade edildi. Hürdogan |
--->: 3 PUAN GELİYOR
inşallah bunun sonua bugun geldi de ekleriz.
|
-->: 3 PUAN GELİYOR
[B]Bencede isabetli bir karar olacaktır,biz kimsenin puan veya puanlarının peşinde değiliz bizim derdimiz kurallara niçin riayet edilmediğidir,yoksa [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]umuzun havadan puanlara ihtiyacı yok ancak,hakkınıda yedirmeye hiç niyeti yok![/B]
|
tabiki sivasa verecekler macı bizim hakkımızdı mac ve bize verildi.insallah persembe gunu kararı degıstırmezler.....
|
sonunu beklemek en güzeli federasyonda dansöz cok beklemek eniyisi ama oynasakta tekrar yenecegiz.
|
Gec kalmış bir karar pazartesi gecesi kanal 1 de serhat uluerenin tele gol proğramını gece saat 2 ye kadar izledim serhat ulueren tahkim kurulunun bütün üyeleriyle tek tek konuşmuş %99 Macın sivasspor lehine verileceğini ancak burası türkiye, siyasi baskılar, tehtitler,cıkar ilişkileri gibi etkenler olmassa yinede perşembe gününe kadar her şey olabilir ama % 99 sivasa verileceğini söyledi öylede olması gerekir bu hafta caykur Rizeyi yenip galatasarayın puan kaybetmesini bekleyelim haftaya lider olmaya çok az kaldı Arkadaşlar araştımacı gazeteci SERHAT ULUERENİ kamuoyunda gerceklerin üzerine giderek ısrarla bu macı sivasspora tescil edilmesi gereğini vurguluyarak yapmış olduğu dürüst gazetecilikten dolayı kutlamalıyız bu vesile ile herkesi SERHAT ULUERENİ mesaj yağmuruna tutmalı diye düşünüyorum
|
[B]inşallah gelir zaten 3 puan başından belli bizim hakkımız...[/B]
|
[QUOTE=altuntas58;250804]Gec kalmış bir karar pazartesi gecesi kanal 1 de serhat uluerenin tele gol proğramını gece saat 2 ye kadar izledim serhat ulueren tahkim kurulunun bütün üyeleriyle tek tek konuşmuş %99 Macın sivasspor lehine verileceğini ancak burası türkiye, siyasi baskılar, tehtitler,cıkar ilişkileri gibi etkenler olmassa yinede perşembe gününe kadar her şey olabilir ama % 99 sivasa verileceğini söyledi öylede olması gerekir bu hafta caykur Rizeyi yenip galatasarayın puan kaybetmesini bekleyelim haftaya lider olmaya çok az kaldı Arkadaşlar araştımacı gazeteci SERHAT ULUERENİ kamuoyunda gerceklerin üzerine giderek ısrarla bu macı sivasspora tescil edilmesi gereğini vurguluyarak yapmış olduğu dürüst gazetecilikten dolayı kutlamalıyız bu vesile ile herkesi SERHAT ULUERENİ mesaj yağmuruna tutmalı diye düşünüyorum[/QUOTE]
ya bu adamdan nefret ediyorum ama söyledikleri hiç de fena dğilmiş hani :D |
Nuri Albayrak'a ceza!
Ligin ilk haftasında oynanan ve uzatma dakikalarında tatil edilmesi nedeniyle büyük yankı uyandıran Trabzonspor-Sivasspor maçından sonra açıklamalarda bulunan Trabzonsporlu yöneticilere ceza geldi. Başkan Nuri Albayrak'a ceza gelirken Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas hakkında cezaya gerek olmadığına karar verildi. 1- Nuri ALBAYRAK ( Trabzonspor A.Ş. Başkanı) Basın yoluyla Türkiye Futbol Federasyonu’na karşı spor ahlakına aykırı ve Federasyonun saygınlığını zedeleyici beyanlarda bulunmaktan 2 ay hak mahrumiyeti cezası verilmesine, 2- Abdullah BAŞER (Trabzonspor A.Ş. İdareci) Basın yoluyla Türkiye Futbol Federasyonu’na, Başkanı’na ve mensuplarına karşı tehdit edici, küçük düşürücü ve kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan beyanlarda bulunmaktan 3 ay hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 10.000.-YTL (Onbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, 3- Zeyyat KAFKAS (Trabzonspor A.Ş. İdareci) Basında çıkan beyanlarında eleştiri sınırlarının aşılmadığı kanaatine varıldığından ceza tayinine yer olmadığına, [URL="http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=26386"]kaynak[/URL] |
3 PUAN GELİYOR
[IMG]http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/33054_1_070905205610.jpg[/IMG]
Futbol Federasyonu yönetim kurulunun verdiği “ Tarafsız sahada maçın tekrarı” kararını yapılan itiraz üzerine görüşen tahkim kurulunun bu kararı bozup, 3-0 Sivasspor’un lehine karar verdiği öğrenildi. Geçtiğimiz Perşembe günü Futbol Federasyonu’nun verdiği kararı tekrar görüşen tahkim kurulu üyeleri, gözlemci İbrahim Aksoy, temsimciler Metin Demir ve Tufan Öktüren ile 4. hakem Koray Gencerler’i dinledi. Tahkim kurulu ifadelerine başvurulan İbrahim Aksoy’u, Koray Gencerler’i, Metin Demir ve Tufan Öktüren’i tek tek çağırıp yemin ettirerek görüşlerinin alındığı belirtildi. 4. hakem Koray Gencerler ile gözlemci İbrahim Aksoy’un,basına yansıdığı gibi hakem Bülent Demirlek’in “Eğer tekrar maçı oynatırsam Sivaslı 3-5 futbolcuyu oyundan atarım” demediğini ifade ettiler. Temsilcilerden Tufan Öktüren ise daha önceki ifadesinin aksine “Böyle bir şeyi kendi kendine söylenirken ifade etmiş olabilir” diyerek kararın seyirini değişiterecek ifadelerde bulundu. Maçın tekrar kararının alınmasına en büyük delil olarak gösterilen “Eğer sahaya dönersem Sivaslı 3-5 oyuncuyu atarım” sözünün hakem Bülent Demirlek’e ait olmamasından sonra tahkim kurulunun, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin maçın tekrarı yönünde verdiği kararı bozarak, tamamlanmayan maçın Sivasspor’un lehine hükmen 3-0 tescil edildiği,ancak bu kararın Perşembe günü hakem Bülent Demirlek’in dinlenmesinden sonra kamuoyuna açıklanacağı belirtildi. Federasyona yakın çevreler, kamuoyundan gelen yoğun tepki üzerine Futbol Federasyonu Tahkim Kurulunun böyle bir kararı almak zorunda kaldığıda ifade edildi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:13. |