![]() |
TEK HEDEF GALİBİYET..
Sivasspor, Çaykur Rizespor΄u mağlup ederek 3 puan kazanmayı amaçlıyor. ertelenen Trabzonspor maçının Tahkim kurulunca 3-0 lehine tescil edilen Sivasspor , Rize΄den alacağı galibiyetle ligin zirvesine bir adım daha yaklaşmak istiyor.
Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren kırmızı-beyazlı ekipte, Mehmet Yıldız, Sedat Bayrak, Muhammed Ali Kurtuluş ve Mamadou Diallo΄nun sakatlığı sürüyor. Bu oyuncuların maça yetiştirilmesi için kulüp doktorunun seferber edildiğini belirten yetkililer, zorlu deplasmanda 4 futbolcunun da büyük bir ihtimalle forma giyeceğini belirttiler. Maçın hazırlıklarını bugün akşam 18.00΄da yapacağı antrenmanla sürdürecek olan kırmızı-beyazlı ekibin, yarın saat 09.00΄da yapacağı idmanın ardından Rize΄ye gideceği bildirildi. |
--->: TEK HEDEF GALİBİYET..
inş. bu maçıda alırız
süper ligde çok güzel işler yaptık vede devam ediyor başarılarımız bu maçıda alırsak belki şampiyonda oluruz süper olur |
tabiki ilk fedef galibiyet beraberede kalsa olur
|
-->: TEK HEDEF GALİBİYET..
sampiyon olmak cok zor bizde yurek var ama parada olsa oluruz bence ama sampiyonlar ligi diyebiliriz
|
bu macı alıcaz ve zirveyi ele geciricez...
|
[QUOTE=Ss--58--Ss;251607]bu macı alıcaz ve zirveyi ele geciricez...[/QUOTE]
inş dediğin gibi olur gardaş.. |
İnşallah bu maçıda alırız bu hafta ya lider ya da 2. sırada oluruz yine.
|
Bu maçı alacağımız,benim pencerenden bakınca garanti gibi gözüküyor.Evvela rizespor fener maçında gösterdikleri yüksek performans neticesinde,fizik olarak bu maçı kaldıracaklarını sanmıyorum,bunun yanında fener maçından aldıkları puan ve basından gördükleri övgü neticesinde bir doymuşlukları var.
Keza bizim açımızdan,son haftalardaki performansımız,klansmandaki durumumuz,üstüne üstlük federasyon tarafından hakkımızın teslimi sonucu,bu maçın bizim açımızdan önemini kavrayan futbolculrımız bana bu maçın,lehimize mutluluk olarak umudunu aşılamışdır. Bülent UYGUN tarafından kurulan takımımızın,devamlılık,kondisyon ve haddini bilerek takım oyunu bilincinde oluşturulduğunu bilerek bu maça kesin galip gözüyle bakıyorum. |
TEK HEDEF GALİBİYET..
[COLOR="Navy"][B]Mehmet Yıldız, Sedat Bayrak, Muhammed Ali Kurtuluş ve Mamadou Diallo'nun sakatlıklarını geçmesi durumunda Rize'den 3 puanla ayrılabiliriz. Tahkim kurulunun kararı futbolcularımızı motive edecektir. Galip gelmemiz durumunda bu hafta lider olma şansımız bile var.[/B][/COLOR]
|
inşallah rize maçından puan alırız 2 yıl önce hiç yenememiştik rizeyi geçensenede ewimizde yendik deplasmanı hatırlamıyorum ama inş bu maçta dengeyi kurarız yeneriz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:53. |