![]() |
ALANYASPOR-ALTAD2000
Arkadaşlar herkese merhaba..Herkesin kupada bildiği gibi sizinle karşılaşıcaz..Bilmiyorum bi org yapıcakmısınız ama gelicekseniz haberimiz olsun en güzel şekilde karşılıyalım..gelen baş tacıdır..ayrıca sitemizede bekliyoruz [url]www.altad2000.com[/url]
dostça bir maç olması dileklerimle Erhan Özyiğit Site yöneticisi Saygılarımla.. |
--->: ALANYASPOR-ALTAD2000
erhan gardaş baktım sitenize.videolarınız çok güzel.altada başarılar.
2 saat önce bakmıştım.sende hatırlattığın için sağol tekrardan.spor kardeşliktir.gelen taraftarlarımız önce allaha sonra size emanet.gösterelim hep beraber centilmenliği.biz neyin ne olduğunu biliyoruz.eyvallah hoş geldiniz. |
ALANYA MACINA GITMEYI COK ISTEDIM AMA TURIZM BU ISTEN IZIN ALAMADIK MALASEF,AMA DOSTCA BIR MAC OLSUN KAZANAN SIVAS OLSUN.ALANYA SPORA TFF 1LIG YOLUNDA BASARILAR!!
|
-->: ALANYASPOR-ALTAD2000
alanyaspora başarılar dileriz.inşallah centilmence bi maç olur.bir an önce sizi süper ligde görmek isteriz.
|
bizi zaten bilen bilir..yeterkı guzelce gelınsın en gguzel sekılde karsılarız..videoya bakan arkadasım ornek bolu macı..
taraftar gelmesede sivasın gerçek nüfusunu bılıyorum benım bıle burda 5-6 sivaslı arkadasım vardır :) misafir tribünü doluaktır mutlaka...gelenler en guzel sekılde karsılanıp ugurlanıcaktır merak etmeyin |
alanyaspor'a başarılar.göstermiş olduğunuz misavirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.kardeş ilçe alanya il olacağı için artık kardeş ilimiz olur.altada başarılar
|
tebrik ederiz misafirci tutumunuz için antalyasporlularda böyle zaten.sivasımız kazanır inşallah.dostça bir maç olaccağından şüphem yok.
|
Hoş geldin sefa geldin kapımız iyiniyetli ansanlara herzaman açık
|
alanyaspora basarilarrr dilerzz eywallah:D:D
|
-->: ALANYASPOR-ALTAD2000
arkadaşlar takımımız şuanda alnyadadır.trabzondan direk alanyaya uçmuşlardır.canlı yayında bülent hoca söledi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:24. |