![]() |
SS.com 3. İftar Buluşması
[CENTER][B]Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Sivasspor.com İftar Yemeğine Tüm hemşerilerimiz davetlidir.
[COLOR="Red"]Tarih:[/COLOR] 07.10.2007 ( Pazar ) [COLOR="red"]Mekan:[/COLOR] ÜÇ Yıldız Kırmızı Beyaz Köfte Piyaz Hasret olduğumuz Sivas Köftesini yemek isteyenler, yada tadını merak edenler bu bahane ile mükemmel tat ile karşılaşacaklar :D Resimleri attıktan sonra ahlar vahlar etmemek, köftenin yanında hemşerilerinle hasbihal etmek için herkesi bekliyoruz :) [COLOR="Red"][U]MENÜ[/U][/COLOR] ÇORBA SİVAS KÖFTESİ SALATA İÇEÇEK TATLI [COLOR="red"]Ücret: 15.00 YTL[/COLOR] İrtibat Numaraları: Recep Yüksel: 0532 473 07 65 Osman Günay: 0505 569 99 09 Kesin katılacak arkadaşlar foruma isimlerini yazabilirler. Liste güncellenerek foruma eklenecektir.Yanında misafir getirecekler mesajlarının altına +1, +2 gibi toplam sayıyıda verirse daha somut sonuçlara ulaşabiliriz.[/B][/CENTER] |
-->: SS.com 3. İftar Buluşması
eeeee..nerde bu gırmızı biyaz lokantası....
aman sanki gidebileceğim de benimki de laf olsun işte..:(( |
--->: SS.com 3. İftar Buluşması
[B]Yeri tam olarak bilmeyenler için basit bir kroki...[/B]
[img]http://aycu36.webshots.com/image/27955/2000881422982428656_rs.jpg[/img] [img]http://aycu29.webshots.com/image/26628/2005576888582319073_rs.jpg[/img] |
[COLOR="Blue"]gelmeyi çok isterim inşallah nasip olurda orda olurum haa günayım ve recep abi menüde nargilede isterim elmalıııııııııııııııı[/COLOR]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;253560][COLOR="Blue"]gelmeyi çok isterim inşallah nasip olurda orda olurum haa günayım ve recep abi menüde nargilede isterim elmalıııııııııııııııı[/COLOR][/QUOTE]
[B]Sen gel abi yeterki, nargile hiç sorun olmaz ;) En hasından içeriz :D[/B] |
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][CENTER]WALLA ÇOK GÜZEL Bİ BULUŞMA OLACAGINDAN EMİNİM
BENİM İŞİM BELLİ OLMAZ KAFAMA ESTİ Mİ BİR BAKMIŞSIN Kİ ORDAYIM:D SİVAS KÖFTESİNİ DE ÖZLEDİM Kİ GERÇİ HAFTADA 2 KERE YİYORUM:D[/CENTER][/B][/COLOR][/FONT] |
[COLOR="Blue"]inşallah günayım burda recep abiye bir nargile içirdim biraz daha içseydi vallahi bayılacaktı[/COLOR]
|
İstanbulda olsaydık gelirdik ama gönlümüz sizinle
|
-->: --->: SS.com 3. İftar Buluşması
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;253560][COLOR="Blue"]gelmeyi çok isterim inşallah nasip olurda orda olurum haa günayım ve recep abi menüde nargilede isterim elmalıııııııııııııııı[/COLOR][/QUOTE]
Sayın başkan , siz buyrun yeter ki nargile kolay. |
inşallah bu sefer ordayım osman abi bu sefer görüşücez :D:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:45. |