![]() |
BUGÜN KUPA GÜNÜ...
[IMG]http://image.haber3.com/haber/98357.jpg[/IMG]
Sivasspor bugün Alanyaspor’la Fortis Türkiye Kupası 2. kademe maçı oynayacak. Ligde 6. hafta sonunda ikinci sıraya kadar yükselerek büyük bir başarıya imza atan Sivasspor, aynı başarıyı Fortis Türkiye Kupası maçlarındada göstermek istiyor. Geçtiğimiz sezon yine 2. kademe maçında karşı karşıya gelen Sivasspor’la Alanyaspor arasında oynanan maçı Sivasspor 3-0 kazanarak gruplara kalmıştı. Ancak gruplarda beklenen başarılı elde edemeyen Sivasspor sürpriz bir şekilde final gruplarına kalamadan elenmişti. UYGUN, “KUPADADA İDDİALIYIZ” Sivasspor Teknik Direktör Bülent Uygun, Fortis Türkiye kupası maçlarında gidebildikleri yere kadar gideceklerini söyledi. Alanyaspor’un kategorisinin güçlü takımlarından birisi olduğunuda ifade eden Bülent Uygun, “Biz lig maçına çıkar gibi ciddi şekilde çıkıp rakibimizi yenmek için elimizden geleni yapacağız. Çaykur Rize maçında forma giyen bir çok oyuncumu bu maçta dinlendirip fazla şans bulamayan oyuncuları saha sürmeyi düşünüyorum” dedi. Fortis Türkiye Kupası’nda rakiplerine üstünlük sağlayan 21 takım daha sonra belirlenecek 4 ayrı grupta mücadele etme hakkını kazanacak. |
--->: BUGÜN KUPA GÜNÜ...
tedbiri elden bırakmadan sonuc ne olursa olsun tur atlamalıyız.
|
Arkadaşlar maaç saati kaç bilen varmı,birde radyo verecekmi?
|
Bugün inşallah bu maçı kazasız belasız bir şekilde hiç bir sürprizle karşılaşmadan atlatırız. Teknik ekibe ve futbolculara güveniyoruz. Ayrıca yedek oynayan bir çok futbolcu için bu maçın iyi bir fırsat olduğu kanaatindeyim. Umarım onlar da bu maçı değerlendirip kendilerini lige hazırlarlar. Eğer ligde zirveye oynayacak bir Sivas istiyorsak yedek kulübesinin her türlü kart cezasına ve sakatlıklara karşı hazır olması lazım. Tekrardan takımımıza bugünki maçta başarılar diliyorum.
|
[QUOTE=IsYaNKaR;253627]Arkadaşlar maaç saati kaç bilen varmı,birde radyo verecekmi?[/QUOTE]
Arkadaşım radyo verecek mi bilmiyorum ancak maç saati yanlış hatırlamıyorsam saat 16:00 galiba... |
[B][COLOR="red"]Türkiye Kupası'nda günün programı [/COLOR]
26 Eylül 2007 09:25 Fortis Türkiye Kupası'nda dün oynanan 2 karşılaşma ile tur atlayan ilk takımlar belli oldu... Kupa'da bugünde birbirinden zorlu maçlar var... Program şöyle... Fortis Türkiye Kupası ikinci kademesinde bugün 14 karşılaşma oynanacak. Program şöyle: 16.00 Şanlıurfa-Konyaspor 16.00 Arsinspor-Denizli 16.00 Kırıkkale-Sakarya [COLOR="Blue"]16.00 Alanyaspor-Sivas[/COLOR] 16.00 Sarıyer-Kasımpaşa 20.00 Kayseri-Diyarbakır 20.00 Ç. Rize-Eskişehir 20.00 Bursaspor-Bolu 20.00 İstanbul BŞB.-DİSKİ 20.00 G.Antep-Erciyes 20.00 OFTAŞ-Uşakspor 20.00 Ankaraspor-Kartal 20.00 Manisa-G.Antep Bld. 20.00 Adana Demir-Altay [/B] |
saat 16.00 de inş yeneriz gruplara kalırız.
|
-->: BUGÜN KUPA GÜNÜ...
bunu kazanmisiz guruplara kalmisiz hic fark etmez egr ligden dusen bir kayseri final oynuyorsa bizim hayli hayli kupayi alabilmemiz lazim , ama buna once bizler sonra futbolcular inanmali.
Bulent hocanin zaten inandigina inaniyorum ben o bir efsane olmaya basliyor sivasta bence. herkese gunaydin... |
hayda.
sivas fm'de maç saati fantezi rüzgarı var radyo madyo'da ise listede maç gözükmüyor. radyo 4 allaha emanet zaten:D trt anlatırmı acaba.. |
Tüm sivaslı hemşerilerimin adına o maçta olacağım alanyada oturan tüm hemşerilerimiz yiğidoları yalnız bırakmayalım...
58 fd 171 aykut |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:25. |