![]() |
PAZARTESİ GAZETELERDEKİ SÜR MANŞET
arkadaslar belki abartılı yada fazla ileri gitmiş olabilirizde merak ettim görüşlerinizi alayım dedim.
pazartesi olası liderlikte gazetelerde takımımızla ilgili ne gibi bir başlık görebiliriz. [B][COLOR="Red"]YİĞİDOLAR LİDERLİĞİ KAPTI[/COLOR][/B] |
--->: PAZARTESİ GAZETELERDEKİ SÜR MANŞET
futbol federasyonu 2 haftadır toplanıyor ama hala maçın sonucunu tescil etmedi.dün dikkatimi çekti trt 1 teleteksinde bir gün önce 15 puanımız vardı ve 2. durumdaydık.bugün baktım tekrar 12 puan olmuş ve 3. sıradayız.federasyonun bu inadı neden acaba.maçı tescil etmemek için başka formul arıyorlar heralde.
|
BENCE HİÇ BAHSETMEZLER SİVASTAN NE DE OLSA ANADOLU TAKIMI DERLER
|
[B][COLOR="Red"]ZİRVENİN YENİ ADI SİVAS
SİVAS EN TEPEDE[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Indigo"]Geçen yıl Manisa'ya ne başlık atmışlarsa onu atarlar. Ama bence biz havaya girmeyelim. Konsantre olalım. Bu maç önemli bir mücadele. [/COLOR][/B]
|
[B]YİĞİDO KIL PAYI
(2.LİĞİMİZ İÇİN YAZACAKLAR :) )[/B] |
-->: PAZARTESİ GAZETELERDEKİ SÜR MANŞET
... [B]BİRİ SİVASI DURDURSUN [/B] ...:)
|
-->: PAZARTESİ GAZETELERDEKİ SÜR MANŞET
HOŞ GELDİN SİVAS veya Yeni Lider Sivas, yazıp geçiştirecekler. TRT de ki Stadyum Proğramında yine BJK,GS.FB ve TS maçlarını utanmadan sıkılmadan verecekler. Arkadaşlar lider olursak proğramı e mail bombardımanına tutalım.
|
-->: --->: PAZARTESİ GAZETELERDEKİ SÜR MANŞET
[QUOTE=GuNaY;254619][B]YİĞİDO KIL PAYI
(2.LİĞİMİZ İÇİN YAZACAKLAR :) )[/B][/QUOTE] Hayırdır hemşerim şüphen mi var. Beşiktaş Cimbomu bizde Bursayı yeneriz. İşlem tamam olur. Gönlünü rahat tut. |
ZİRVE SİVASA YAKISIYOR.............
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:42. |