![]() |
GALİBİYETİMİZ TARAFTARA ..
[IMG]http://www.memleketsivas.com/img/8327.jpg[/IMG]
Bursaspor'u 3-2 yenen Sivasspor'da futbolcular galibiyeti maçı izlemeye gelen yaklaşık 15 bin taraftara armağan etti. Takım kaptanı ve maçın galibiyet golünü atan Mehmet Yıldız, kötü başladıkları maçı iyi bitirdiklerini söyledi. Özellikle ilk yarı kötü oynadıklarını belirten Mehmet Yıldız, "Devre arasında arkadaşlarımızla konuştuk. İkinci yarı daha iyi oynadık ve maçı çevirmesini bildik. Galibiyeti bizi izlemeye gelen taraftara armağan ediyoruz" diye konuştu. İlk yarıdaki Sivas'ın kendileri olmadığını belirten Sedat Bayrak da "İkinci yarıda sahada bambaşka bir Sivas vardı. Bizi izlemeye gelen taraftara teşekkür ediyoruz." dedi. |
-->: GALİBİYETİMİZ TARAFTARA ..
BENCE BU SENE İLK DEFA BU KADAR DOLMUŞTU STAD
|
--->: GALİBİYETİMİZ TARAFTARA ..
2 0 dan sonra sivas gol gol sesleri radyoda resmen kulaklarımızı kazıdı gerçektende macı 12 adam kazandırdı gördükki seyirci oldumu sivassporumuz ne olursa olsun kazanıyor.
|
maçı radyodan dinledim.inanın bu maç 3-2 ye gelirse neler olur diye düşünüyordum.muhteşemsiniz yiğidolar.taraflı tarafsız herkesin taktirini kazandınz.HELAL OLSUN SİZE.göğsümüzü kabartınız.
|
sivas artık kimse tutamaz.....
|
helal olsun gündemin zirvesinden inmeyecegiz her adımımız olay ne mutlu SİVAS lı olana
yunus IŞKIN SİVAS HAFİK YENİKÖY'LÜ |
mac 2 1 olduktan sonra eminim herkez benim gibi düşünmüştür bu taraftar ve futbolcularla bu macı ceviririz diye ve oyle oldu.
|
2-0 geldiğindeee bazı basındaki arkadaslar yazılarını yamaya başlamıslardı tesaduf buraya kadar tarzı amaa iknci yarı öle bi siwas wardıkı sastılar kaldılarrr.. onlaraa bu fırsatı wermediğin içinnn tesekkurler siwasım!!!!!!!
|
[B]valla bu hafta SİVASSPOR umuz maçı hariç diğer stadların taraftar yönünden hali içler acısıydı. Tüm Türkiye ye nasıl taraftar olunur nasıl 2-0 yenikken bile nasıl takımın arkasında olunur dersi verdik. Helal olsun yiğidolara[/B]
|
öncelikle stadı dolduran o taraftarı oradan boynu bükük ayırmadığı için sivassporumuza teşekkürler valla benim gördügüm sadece rakip seyirci ile bizim seyirci arasında az bi boşluk vardı oda zaten olması gerekiyo herşey için teş sivas
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:50. |