![]() |
TS, Sivasta Oynanacak Maca önem vermiyormus?
[B][I]Bir spor programinda Eski Ts, bir Futbolcu sunlari söylüyor ,Bunlar Trabzonda konusuluyormus, Sivassporla oynayacagimiz maci kazansakta bir sey degismez nasil olsa Tahkim öyle eder böyle eder 3 puani sivasspora verirmis diye Trabzonda espiri konusu olmus. ?????? Dün baskan Mecnun odyakmaz Lig TV, ye Telefonla baglanip konustu. Trabzonspor süperligde aldigi her kötü sonuc sonrasi Sivassporu hedef göstermeleri bizleri yaraliyor dedi sanki puanlarini biz calmis gibi bizi hedef göstermesinler ve traftarlarina sahip cikmalarini önerdi. Biz daha süperlige cikmadan önce sivas halkinin cogunlugu süperligde Trabzonsporu destekledigini hatirlatmak istiyorum dedi ve Trabzonlularla Sivaslilarin arasini bu sahis Nuri Albayrak bile olsa bozamayacak dedi. Arti birde su soru soruldu Baskan Sivasta oynanacak macta trabzono süpriz yapacakmissiniz bu ingilterede oldugu gibimi olacak diye sorulan soruya hayir Buna taraftarimiz hos bakmiyor dedi. Süprizimiz trabzonsporu ciceklerle karsiliyacagiz ama bir cicek az olacak dedi.[/I][/B]
|
-->: TS, Sivasta Oynanacak Maca önem vermiyormus?
artık sıktı bu konular.herkes işine baksın trabzon adam olsun akıllansın.
|
valla o maçta hiç olay olmamasını istiyorum. trabzon maçında misafirperverliğimizi göstermeliyiz ki nsl bir millet olduğumuzu anlasınlar
|
[B]Trabzonspor a 5-0 lik galibiyet gibi bir suprizimiz olsa ne hos olur:)[/B]
|
adam olsunlar taraftarların sahip çıksınlar ondan sonra çıkıp konuşsunlar
|
--->: -->: TS, Sivasta Oynanacak Maca önem vermiyo
[QUOTE=mesut_tncsvs;260480]valla o maçta hiç olay olmamasını istiyorum. trabzon maçında misafirperverliğimizi göstermeliyiz ki nsl bir millet olduğumuzu anlasınlar[/QUOTE]
bnde bu arkadaşıma katılıyorum hiç olay olmasın biz misafir perver bi milletiz bunu gösterelim lütfen........ [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B]"GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR............"[/B][/COLOR][/FONT] |
--->: TS, Sivasta Oynanacak Maca önem vermiyormus?
ewt
biz güzelcene karşılarız bide 5 gol atar yollarız |
şu trabzonu SİVASta bir yenelimde başka birşey istemiyorum
|
5 tane yiyecekleri için onem vermiyolardır :D
|
[QUOTE=zaralım 58;260519]şu trabzonu SİVASta bir yenelimde başka birşey istemiyorum[/QUOTE]
sivasta yendik istanbulda yendik trabzonda yendik uzaya gitsek orda yeneriz sanırım lige 6 puan onde başlıyoz her sene :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:35. |