![]() |
SİVASSPOR-Manisa LİG TV CANLI
Sivassporumuzun Bu haftaki macı ligtv den canlı yayınlanacaktır..
Sivasspor- Manisaspor Gün : 22.10.2007 Pazartesi Saat: 20:00 Yayın: Lig TV (Canlı) |
--->: SİVASSPOR-Manisa LİG TV CANLI
[B]umarım bir gün o saatte baska mac olmadıgı ıcın değil Sivasspor büyük bi takım oldugu ıcın macımız canlı verilir..
(sivastakiler için ) MAÇ TRİBÜNDE İZLENİR ! ! ![/B] |
-->: SİVASSPOR-Manisa LİG TV CANLI
bu canlı yayın seyirciye buyuk darbe vuracak gibi çunki bizim seyirci zaten maça zorla geliyor ustune hava buz gibi olunca maçı tvden izlemek istiyecek haliylede kahveler full çekecek
|
-->: SİVASSPOR-Manisa LİG TV CANLI
bnce maci lig tv vermesi etkilemez taraftari bu hafta gs kesinlikle puan kaybedecine inaniyorum eger Sivasta yenerse lider olacak bu yuzden stad ful dolar
|
[COLOR="Red"][B]bende yiğidoların bu hafta stadyumu dolduracağına inanıyorum pardon yiğido dedim özür.. çekirdekçilerin ve 3 büyükçülerin diyecektim kusura bakmayın :)
__________________________________ Anti-İSTANBUL[/B][/COLOR] |
[COLOR="Red"]Kaavecıler YASADI:)) CAYLAR HeRZaMaN hEr yErdE sıVass[/COLOR]
|
OHHHHHH BEEEEEEEEEEEEEE ŞU LİG TV Yİ ALDIĞIMIZDAN BERİ DOĞRU DÜZ GÜN Bİ İŞE YARAMIYODU SONUNDA SİVASIMLA RENKLENCEK OLEYYYYYYY:):):):):)
[COLOR="Red"][B]GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR...........[/B][/COLOR] |
oh be sivasımın maçını ilk defa ewde izliyeceğim kart buldum lig tv nin :D inşallah yeneriz ilk izlememde ewde:) bütün sivaslıları ewe çağıracam vallaha belki bahçeye masa kurarım :) antalyadan sevgiler
|
bu canlı yayın sadece biz gurbetteki yiğidolara yaradın inşallah sivastaki taraftarımızda yanlız bırakmaz takımımızı
|
[B]ohhh be lig tv den izliyecez Sivas'ı artık radyo no...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:46. |