![]() |
FIFA 2008 TUTKUNLARINA
[B]Selamlar Yiğidolar;
Fifa 2008 tutkunları vardır muhakkak aranızda. Turnuva yapabileceğimiz, karşılıklı oyun oynayabileceğimiz bir program var ismi hamachi... bu programı indirebileceğiniz linki göndereyim size;[/B] [COLOR="Red"] [url]http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-1.0.2.2-tr.exe[/url][/COLOR] [B] burdan programı indirip bilgisayara kuruyoruz... başka ağa katıl dedikten sonra aşağıdaki server ismi ve şifresini giriyorsunuz hepsi bu..Maç yapmak isteyenler başlık altından çevrimiçi olanlardan maç talep edebilirler Kolay gelsin.. [img]http://img250.imageshack.us/img250/3025/sivassporrrrrzv2.png[/img] Server ismi: yigidolar08 şifre : 5858[/B] [B] Gecen sene bunun benzeri bi konu actik fifa 07 icin ve cok ilgi cekti . Guzel turnuvalar maclar yaptik sampiyonlar belirledik. Simdi de sizlerin katilimiyla turnuvalar duzenleyip sampiyonlar belirleyecegiz:)[/B] |
--->: FIFA 2008 TUTKUNLARINA
hayırlısı olsun hadi maç zamanı kim kimi yenecek
kazanana bende milka:P |
oyunu yüklememize gerek varmı yani cd'yi
|
ya bana belki bu konuda yardımcı olursunuz.ben bu oyunu aldım fakat hata verdi yükleyemedim.çok uğraştım ama olmadı ne yapabilirim yardımcı olursananız sevinirim.
|
-->: --->: FIFA 2008 TUTKUNLARINA
[QUOTE=zaralım 58;262354]oyunu yüklememize gerek varmı yani cd'yi[/QUOTE]
[B]evet tabikide fifa 08 i yukledikten sonra dedigim programi kuruyoruz[/B] |
[QUOTE=alico58_58;262356]ya bana belki bu konuda yardımcı olursunuz.ben bu oyunu aldım fakat hata verdi yükleyemedim.çok uğraştım ama olmadı ne yapabilirim yardımcı olursananız sevinirim.[/QUOTE]
[B]nasi bi hata verdi kardesim? crack inde mi bi sorun var yoksa?[/B] |
arkadaşlar oyunu bende aldım yalnız bi sorun var.fifa mx serisi ekran kartına uyumlu değil.oyun başlamıyor.ekran kartı mx serisi olanlar boşuna almasınlar.
|
[QUOTE=tanju_58;262374]arkadaşlar oyunu bende aldım yalnız bi sorun var.fifa mx serisi ekran kartına uyumlu değil.oyun başlamıyor.ekran kartı mx serisi olanlar boşuna almasınlar.[/QUOTE]
tesekkurler gardasim verdigin bilgi icin.. Bende sorunsuz calisti Allahtan:) |
-->: FIFA 2008 TUTKUNLARINA
fıfa 2008 çıktımı yav.......................
|
-->: FIFA 2008 TUTKUNLARINA
[QUOTE=ceza_tolga_rep;262616]fıfa 2008 çıktımı yav.......................[/QUOTE]
[B]Cikmaz olur mu 1 aydir elimde kendisi:) [/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:02. |