SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   1967 Genç Taraftarlar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   OrgaNizasYoN biLgiLeRi..!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13527)

Tarkan ÇeLik 17.10.2007 17:31

OrgaNizasYoN biLgiLeRi..!!

[B][FONT="arial"][CENTER]1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği oLarak artık Yapacağımız organizasyonlarımızı Tüm üyelerimize ve Benimde bilgim olsun diyen herkese Toplu SMS sistemi ile bilgi vereceğiz.. Bu sistem ile [COLOR="Red"]Maç öncesi toplanma yerimiz ve saatimiz, Maç bilet fiyatları,Dernek ile ilgili haberler , Sivasspor ile ilgili Tüm haberler[/COLOR] anında [COLOR="Blue"]Cep Telefonunuza ücretsiz [/COLOR]olarak ulaşacak. Eğer sizde [COLOR="Red"]''Benimde Bilgim Olsun'' [/COLOR]diyorsanız Cep numaranızı Özel msj'dan bana Adınız Soyadınız ve Şehiriniz bilgileri ile gönderebilirsiniz..

Bu Servis Tamamen ÜcretsizDir!!!

[COLOR="Red"]1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği MMS
KökLüyüz-GüçLüyüz-67'yiz- HeRYeRDeYiz..[/COLOR][/CENTER][/FONT][/B]

karyola 17.10.2007 17:39

--->: OrgaNizasYoN biLgiLeRi..!!

MESAJINI ALDIM KARDEŞ TEŞEKKÜRLER ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI BU SİSTEM DAHA GENİŞ KİTLELERE ULAŞACAK SADECE SİVAS DEĞİL TÜM TÜRKİYE NİN MESAJ KANALI.

Tarkan ÇeLik 17.10.2007 17:43

[QUOTE=karyola;262493]MESAJINI ALDIM KARDEŞ TEŞEKKÜRLER ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI BU SİSTEM DAHA GENİŞ KİTLELERE ULAŞACAK SADECE SİVAS DEĞİL TÜM TÜRKİYE NİN MESAJ KANALI.[/QUOTE]
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]
Evet Arkadaşım bu servisten sadece Derneğimizin üyeLeri değil Tüm Türkiye'de ki Sivaslılar faydalanacak..!! Hemde Ücretsiz bir servis.. 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğinden Tüm Sivaslılara Örnek Hizmet..!! ;);)[/FONT][/CENTER][/B]

Tarkan ÇeLik 17.10.2007 18:46

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Mesajlar $u anda kayıTLı üyeLerimiZe göndeRiLDi.. :rolleyes::rolleyes:[/FONT][/CENTER][/B]

myway 17.10.2007 18:56

-->: OrgaNizasYoN biLgiLeRi..!!

[B]Bu guzel hizmet icin tesekkur ederim gardasim;)

Ben de kaydimi yaptirdim artik haberleri bekliyorum:):)[/B]

altuntas58 17.10.2007 20:06

Bu güzel organizasyon için 1967 taraftar derneğini kutlarım harika bir hizmet bu bir olay türkiyede ilkleri yapmaya devam edin sizinle gurur duyuyoruz

samet yıldız 17.10.2007 20:08

banada oluyormu acaba yolluyummu numaramı
yalnız hiçmi hiç bi şekilde kontor gitmiyosa

ceza_tolga_rep 17.10.2007 21:49

çok güsel çalışma.helal olsun.bende şimdi msj çekeceğim.

yigidomustafa58 17.10.2007 22:59

[B]bende yolladım teşekkürler 1967_Dernek güzel bir organizasyon...[/B]

1967_CLUB_ÖZGÜR 17.10.2007 23:34

--->: OrgaNizasYoN biLgiLeRi..!!+ 1967

[QUOTE=Tarkan ÇeLik;262492][B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği oLarak artık Yapacağımız organizasyonlarımızı Tüm üyelerimize ve Benimde bilgim olsun diyen herkese Toplu SMS sistemi ile bilgi vereceğiz.. Bu sistem ile [COLOR="Red"]Maç öncesi toplanma yerimiz ve saatimiz, Maç bilet fiyatları,Dernek ile ilgili haberler , Sivasspor ile ilgili Tüm haberler[/COLOR] anında [COLOR="Blue"]Cep Telefonunuza ücretsiz [/COLOR]olarak ulaşacak. Eğer sizde [COLOR="Red"]''Benimde Bilgim Olsun'' [/COLOR]diyorsanız Cep numaranızı Özel msj'dan bana Adınız Soyadınız ve Şehiriniz bilgileri ile gönderebilirsiniz..

Bu Servis Tamamen ÜcretsizDir!!!

[COLOR="Red"]1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği MMS
KökLüyüz-GüçLüyüz-67'yiz- HeRYeRDeYiz..[/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/QUOTE]

[B][CENTER]Kardeş Süper Valla Bu sistem Begenılmezde Takdır edılmezde ne yapılır !!!

Yaptğımız Bu Güzel İşi Tebrık etmek yerıne Miğde Bulandırıcı Yorumlar Yapanlarıda

[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]ŞİDDETLE KINIYORUM [/FONT][/COLOR]!!!

Cok yakında [COLOR="Red"]1967 Bilgilendirme Sistemi [/COLOR]Cok Genıs Kıtlelere Hıtab Edecek Yaşanacak Güzel Şeylerin Yanısıra Sivasspor TaraftarLarı Olarak Ayrı Bır DEV Adımımız olacak !!!

Arkadaşlar Bu sistem Tarkan Kardeşiminde Dediği Gibi

[COLOR="Red"]TAMAMEN ÜCRETSİZDİR [/COLOR]!!!

Sizlerde 1967 Sivasspopr Genç Taraftarlar Derneği'nin Bu Güzel Bılgılendırme Sıstemınden Yararlanmak Istıyorsanız

Tarkan Kardeşimize [COLOR="Red"]Cep Telefonu Numaranızı Adınız Soyadınız ve Şehiriniz [/COLOR]Özel msj'dan Gönderip Sivasspor Dan Derneğimizin Organızelerınden Ve Sivassporumuzla Ilgılı tum Haberlerden Haberdar Olun !!!

[COLOR="Red"]TeŞeKkÜrLEr[COLOR="Navy"] 1967 MeDia [/COLOR][/COLOR]!!![/CENTER][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:07.