![]() |
Genç Taraftar Derneğine Destek
Dernekteki Arkadaşlardan Bir Ricam Var Banka Hesap Numaralarini Ben Ve Benim Gibi Dişarda Ikamet Eden Birçok üyemiz Bilmiyorlar Lütfen Hesap Numarasini Sitede Yayinlasinlar Herkes Karinca Kararinca Birşeyler Yapar Hem Dernek Ihtiyaçlari Hemde Deplasman Masraflarini Karşilamiş Olurlar Sivasta Ikamet Edenler Mutlaka üzerlerine Düşeni Yapiyorlardir Bizde Gurbettekiler Olarak Bir Katkimiz Olursa Ne Mutlu Bize Allah Yardimciniz Olsun
|
[b]HERKES ÜSTÜNE DÜŞEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRDİ.ÜZÜNTÜLÜYÜZ AMA ELİMİZDEN BİR ŞEY GELMİYOR...[/b]
|
diger formda yazılmıstı yanlıs hatırlamıyorsam... ilk maca gelememeniz gibi birsey gercekten beni cok üzer
|
Parasizliğin Gözü Kör Olsun
Parami Denkleştiremediğim Için Bende Gelemiyorum... Nasil Taraftarim Yaziklar Olsun...derneğin Gelemediğine De üzüldüm. Sivas Yalniz Kalacak Maçta Kahretsinnnnnn.
|
gercekten kabul edilelebilecek bir durum değil 1967'nin gelememesi!!!
|
[b]SEVFGİLİ [url]WWW.SİVASSOR.COM[/url] ÜYELERİ SON 2 GÜNDÜR YOĞUN BİR ÇALIŞMAMIZ VAR SAĞOLSUN BİZİ SEVEN DESTEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZ TOPİC AÇIYORLAR MAÇA GİDEMEDİĞİMİZ İÇİN AMA YALNIŞ ANLAŞILMASIN BİZİM KİMSEDEN BİRŞEYLER DİLEMEK GİBİ BİR SORUNUMUZ YOK SADECE NİYE GELEMEDİĞİMİZİ VE SORUNLARIMIZI DİLE GETİRDİK...BİZ BUNDAN SONRAKİ HER MAÇTA YERİMİZİ ALACAZ..KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN SADECE MALATYA MAÇINDA YOKUZ..[/b]
|
[QUOTE=ultraSivas_58][b]SEVFGİLİ [url]WWW.SİVASSOR.COM[/url] ÜYELERİ SON 2 GÜNDÜR YOĞUN BİR ÇALIŞMAMIZ VAR SAĞOLSUN BİZİ SEVEN DESTEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZ TOPİC AÇIYORLAR MAÇA GİDEMEDİĞİMİZ İÇİN AMA YALNIŞ ANLAŞILMASIN BİZİM KİMSEDEN BİRŞEYLER DİLEMEK GİBİ BİR SORUNUMUZ YOK SADECE NİYE GELEMEDİĞİMİZİ VE SORUNLARIMIZI DİLE GETİRDİK...BİZ BUNDAN SONRAKİ HER MAÇTA YERİMİZİ ALACAZ..KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN SADECE MALATYA MAÇINDA YOKUZ..[/b][/QUOTE]
[b]BURDAN DERNEĞİMİZE MADDİ VE MANEVİ DESTEK OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ...İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA SİVASSPORUMUZUN DEVAMLI YANINDAYIZ...[/b] |
[b]SİVASSPOR'UN ARKASINDA Kİ TEK RESMİ DERNEĞİZ..BİZ DERNEK OLARAK SİVASSPOR'A MADDİ VE MANEVİ OLARAK HER YÖNDEN DESTEK OLUYORUZ..İNŞALLAH İLK KONGREDE BİR YÖNETİCİYİ SİVASSPOR KLÜBÜ ÜYELİĞİNE OSOKMAYI BİLE DÜŞÜNÜYOZ..[/b]
|
elbette o sekilde olursa dernege faydada olabilir... yolunuz acık olsun 1967... hep destek tam destek...
|
[QUOTE=lezgi]Dernekteki Arkadaşlardan Bir Ricam Var Banka Hesap Numaralarini Ben Ve Benim Gibi Dişarda Ikamet Eden Birçok üyemiz Bilmiyorlar Lütfen Hesap Numarasini Sitede Yayinlasinlar Herkes Karinca Kararinca Birşeyler Yapar Hem Dernek Ihtiyaçlari Hemde Deplasman Masraflarini Karşilamiş Olurlar Sivasta Ikamet Edenler Mutlaka üzerlerine Düşeni Yapiyorlardir Bizde Gurbettekiler Olarak Bir Katkimiz Olursa Ne Mutlu Bize Allah Yardimciniz Olsun[/QUOTE]
[b]KARDEŞ SANA ÇOK TŞKLER BÖLE BİR TOPİC AÇTIĞIN İÇİN..HESAP NUMARALARIMIZ: VAKIFLAR BANKASI SİVAS ŞUBESİ TÜRK LİRASI HESAP NUMARASI:00158007282821208 VAKIFLAR BANKASI SİVAS ŞUBESİ EURO HESAP NUMARASI :00158048000310363[/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:36. |