![]() |
Ligin Zirvesine Hoş Geldin:))))
[URL="http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_id=rBuvaPvMCAk&rel=1&eurl=&iurl=http%3A//i.ytimg.com/vi/rBuvaPvMCAk/default.jpg&t=OEgsToPDskJTohwALk7zH7AejgQYa5Yl&"]TIKLAYIN VE İZLEYİN[/URL]
[B]bir sivaslı olarak sivasspor'un şuanki bu başarısı beni çok mutlu ediyor.elindeki kısıtlı imkanlarla ligin zirvesinde olması herşeyden önce bir anadolu takımınında istediği zaman gerçek gücünü bu denli açık bir şekilde ortaya koyması benim için ayrı bir gurur kaynağı.dileğim bütün anadolu takımlarının böyle başarılar elde etmesi,ve bu başarılarının kalıcı olması. SİVASSPOR'A BAŞARILAR[/B] |
--->: Ligin Zirvesine Hoş Geldin:))))
[B]Güzel bir çalışma eline sağlık, teşekkür ederiz emeklerinden dolayı...[/B]
|
[QUOTE=denizzz58;264860]
[B]bir sivaslı olarak sivasspor'un şuanki bu başarısı beni çok mutlu ediyor.elindeki kısıtlı imkanlarla ligin zirvesinde olması herşeyden önce bir anadolu takımınında istediği zaman gerçek gücünü bu denli açık bir şekilde ortaya koyması benim için ayrı bir gurur kaynağı.dileğim bütün anadolu takımlarının böyle başarılar elde etmesi,ve bu başarılarının kalıcı olması. SİVASSPOR'A BAŞARILAR[/B][/QUOTE] [B]arkadaşım benide gerçekten gururlandırıyor takımımız...kısıtlı imkanlarla lideriz[/B] |
[I][B][COLOR="DarkGreen"]guzel bır calısma olmus ellerıne saglık[/COLOR][/B][/I]
|
inşallah hep böyle olur I Love You SİVASSS
|
[COLOR="Red"][B]güzel çalışma eline sağlık... devamını bekleriz[/B][/COLOR]
|
-->: Ligin Zirvesine Hoş Geldin:))))
[B]Deniz, güzel bir video olmuş ellerine sağlık,
Sitemize yeni üye olduğunu yazmışsın, hayırlı olsun.;)[/B] |
-->: Ligin Zirvesine Hoş Geldin:))))
liğin zirvesine cıkmamız hepimizi gururlandırdı emeğine sağlık kardeşim güzel bir calışma yapmışsın
|
güsel bi çalışma gerçekten inş böle devam ederiz..
|
tşkler arklar arınızda olmak gerçekten çok güzel.yorumlarınız için ayrıca tşk ederim o videoyu hazırlamak benim için büyük bi keyifti
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:33. |